Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2013 20:17:48 - Fanda1

Dáte pomoc a řešení?

Dobrý večer pana Dolejší. Je před volbama, proto se ptám. Mám hyptéku,býv.zam. mi dal výpověď v pracovní neschopnosti.Vše jsem řádně doplatil a splácím řádně dál.Spořitelna dala k soudu návrh na prodej domu. Žiji s 84 inv.maminkou. Soud, dal souhlas k prodeji.Já tak příjdu o práci, za kterou dojíždím.Rozšíříme tak řady bezdomovců. A poté i vězení. Co jsem napsal mohu doložit.Maminka je dodnes členkou strany.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2013 9:15:54 - Ing. Jiří Dolejš
Váš případ je na právní poradnu (neznám detaily, ale minimálně pracovní právo, exekuční řízení), Obecně je bohužel podobných případů hodně. Vězení by hrozit v případě osobního bakrotu nemělo, ale dluh na hypotéce je pro nezaměstnaného opravdu problém. Nejhorší je když už věci dojdou tak daleko že je tu rozvázání pracovní smiouvy a exekuční výměr.  Vzít si hypotéku je pro člověka s nejistými příjmy velké riziko. V regionálních kancelářích naší strany bývá nabídka podobných sociálně právních poraden - zkuste se na ně obrátit se svojí  akutní situací..