Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2013 14:17:13 - synapse

Jsem nesmírně smutná z vaší kampaně -

sleduji předvolební debaty na ČT 24 a někdy jsem naprosto konsternovaná z lidí, které tam posíláte - mladá blondýnka byla naprostá katastrofa, nevěděla nic o ničem, pak jsou tam i lidé, u nichž je vidět, že ví, ale nejsou schopni to rázně a jednoduše vyjádřit.Nemluvíte nikde o tom, co lidi nejvíc zajímá - k čemu všeobecné plky, ale nikde neřeknete, že tu probíhal pokus úmyslně vyhladovět zdravotnictví, aby jej mohli skoupit obchodníci s dluhy a tak "zprivatizovat". Počet sebevražd slušných lidí díky ekonomické bezvýchodnosti,obrovská čísla umírání starodůchodců (nepoměr při srovnání s "dříve")-nemají na léky Privatizace ÚP s tím, že hledat práci lidem mají soukromé agentury, které budou lidi ždímat z jejich potenciálních výplat a ještě jim za to budeme platit z daní. O církvích naprosto mlčíte-nejen "restituce", ale proč se jim vyplácelo tolik peněz z našich daní=raketový nárůst jejich "placených" funkcí v nepoměru k počtu věřících atd.Naše zem vás potřebuje v PS jako silnou stranu!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2013 16:50:43 - Ing. Jiří Dolejš
Nermohu 2 dny po volbách hodnoti úplně všechny  televizní besedy, ani jsem je všechny nestihl. Pokud byly výkyvy vve výkonu  bude si to KSČM samozřejmě vyhodnocoVat , aby to mohlo být příště lepší. Zejména ti nejmaldší psolalnci se mají možnost učit a rozvíjet. Myslím ale že v celé kampani zaznělo na vámi uvedené a další témata řada věcí včetně ode mne osobně. mynimálně ybch odmítl mlčření na téma narovnání vztahu críkve a státu - myslím že na tohle téma byla KSČM ze všech stran nejhlasitější.