Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2013 17:26:06 - Volič009

Zákaz hracích automatů

Dobrý den, budete prosazovat omezení, postupné zrušení hracích automatů, videoterminálů a jiných mafiánských mašinek? Nebo jste na tom pořád stejně - tedy, že jste ochoten schválit za úplatek mírnější zákon, jak jste již jednou byl novináři nachytán?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2013 11:45:57 - Ing. Jiří Dolejš

Dopučil ybch seznámit se s platnou právní úpravou - obce samozřejě už dávno na svém území mohou hrací automaty zakázat, pokud by shledaly že v příslušné lokalitě má zábavný průmysl příliš negativní dopady. Pokud dají přednost výnosu z nadstandarndích odvodů na veřejné účely je to rozhodnutí. jeich samosprávných orgánů. Případná další regulaxce by řešila poněkud jiné otázky (inetrnetové sázení, charakter odvodů, povolvací řízení atgp.).

P.S. podezření novinářů z roku 2009 se v mém případě nepotvrdilo, on mi totiž dokoNce ani žádný úplatek nebvyl nabízen. To finále se už bohužel do palcových titulků nedostalo...