Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2013 8:12:45 - soudna1

pravda

htějí prachy a moc, všichni, co tu sedí

Andrej Babiš neměl problém se otevřeně pustit do svých kolegů v diskusi. „Vždyť je nezajímá program, oni chtějí jen prachy a moc, všichni, jak tu sedí!“ obvinil šéf hnutí ANO přítomné politiky-ANO,ANO,pravda. "Obyčejný"pracující a slušně žijící člověk,jim neleží ani v patě. Doufám,že to vše,co říkáte myslíte opravdu vážně a předvol. sliby dodržíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2013 14:45:14 - Ing. Jiří Dolejš
...a začal bych právě Babišem. Kecy totiž opravdu nemají cenu.  Sám už se stal taky politikem tak bude muset ukázat jak zařídí své obecné sliby konkrétně naplnit.  Jak ušetří ze den na den stovky miliard ? Že vyhodí zaměstnance ve veřejném sektoru na ulici ? Zatím se brání zdanění bohatých a u majetkových přiznáních je he jen pro veřejné osoby, ale pro podnikatele už ne atp. atp.  Tady mítinková hesla už nepomohou - jestli se  lekl mandátu který dostal  a hraje to na další předčasné volby, tak nemusel kandidovat.