Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2013 11:56:14 - Petrlík

Zloděj Komunista nakradl! Nyní nechce vracet!

Soudruhu Dolejši, Komunisté okradli tuto zemi nejen o 40 let svobodného vývoje, o tisíce chytrých lidí, národní hrdost, dějiny, ale okradli i konkrétní lidi, firmy, živnostníky, sedláky atd? Víte, že Církev byla před rokem 1948 jedním z největších vlastníků pozemků a nemovitostí v zemi. Víte, že Komunisté církve od roku 1948 cíleně devastovali jak majetkově tak i lidsky? Víte, že komunisté po roce 1948 rozkradli na co přišli a majetek církve vybydleli a znehodnotili?Víte, že komunisti Faráře nahradili figurkami z řad StB a KSČ združených v organizaci PACEM IN TERRIS? V kostelech pěstovali prasata, ve farních statcích udělali sklady hnoje a materiálů. Kvalitní církevní nemovitosti si komunističtí pohlaváři zabrali na své bydlení. Dnes komunisté nejvíce křičí proti vrácení majetkům církvím. JEDNODUŠE PROTO, ŽE ZLODĚJ komunista nakradl a nyní nechce vrátit i to málo co zbylo, straší nevědomé občany co neumějí příliš počítat miliardami? Není jich zase tolik pane Dolejši, netěšte se!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2013 13:09:06 - Ing. Jiří Dolejš
Nesmysl věcně, ale i nenávistnost reakce je  taky mimo mísu (když už mluvíte o křes´tanství jhako náboženství lásky). Svatý Martin se s žebrákem rozdělil i o svůj plášť ale to už zřejmě asi neplatí.  O Josefínských reforem přes  reformy Masarykovy církev ztratila své výsadní mocenské a majetkové postvení a není důvod se vracet do středověku - v ateistické ČR ať má církev oddělená od státu tolik, kolik jí dají věřící plus co uzná splolečnost za společné dobro. . Žádné restituce to oč běží spor nejsou - jina by mohli být použity restituční zákony. Je to v podsatě dar a většina národa (zdaleka ne jen komunisté) si myslí že nepřiměřený.  Nesnášenlivost a atogance některých prelátů myslím zaráží i samotné věřící.