Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2011 10:45:55 - Verka_Stranska

Jak řídit byznys v politice

Pane poslanče, je normální, aby řadový poslanec Věcí veřejných určoval tep dění na resortech vlády premiéra Nečase? Připadá mi to jako zlovůle!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2011 9:03:12 - Ing. Jiří Dolejš

To že ministru Šmerdovi oznamuje pan poslanec Bárta, že doba kdy ohříval židli pro véčkařského ministra skončila, ukazuje za prvé kdo opravdu véčakřům velí, za druhé že když se sám zatím nemůže  do vlády vrátit, tak z vybraného véčkařského jména udělá jen figurku. Mluví se o poslanci Skokanovi a tuhle roli mu opravdu nelze závidět (být další kdo jen ohřívá židli).

Asi se pan Šmerda zachoval  na svém místě samostatněji, než se od něj očekávalo - a zdaleka nejde jen o odlišné názory na  stavební gigant Skanska.   Problematika spadající zejm. pod Státní fond dorpvní infrastruktury a Ředitelství silnic a dálnic je o největších vládních kapitálových výdajích vůbec. Propojení na Bártův byznys plán v politice samozřejmě bude dělat do budoucna opět problém.