Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2015 13:41:50 - Kateřina Karásková, Praha

budoucnost pražské koalice

Jak dlouho podle vás vydrží pražská koalice? A kde je podle vás zakopaný pes? Je skutečně Krnáčová tak neschopná, když ji vyslovili nedůvěru vlastní spolustraníci, nebo je na tom magistrát po vládě ODS tak špatně, že napravit chyby z minulých let

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2015 12:45:52 - Ondřej Profant
 Dobrý den,

přiznám se, že nevím jak dlouho koalice vydržíí. Vypadá to, že ve stadiu klinické smrti může fungovat relativně dlouho.

Paní primátorka Krnáčová nemá zcela jednoznačnou podporu ve svém klubu a proto se až příliš často obrací na velmi zkušené (v ne přiliš dobrém významu) kolegy z ČSSD. Zároveň si nabrala zcela nesmyslný objem agendy, který se svými dalšími povinnostmi nemůže stíhat (počínaje reprezentací, přes OpenCard až k taxi a do toho řídí Radu). A nejspíše nedokázala vybudovat tak silný tým, aby jí zodpovědně zastoupil ve všech tématech. Nicméně osobně velmi oceňuji ráznost a upřímnost s kterým se ujala vedení města. Naopak mě velmi zklamala s tím, co udělala náměstku Matěji Stropnickému - tento čin je pro mě zcela nepochopitelný, protože si myslím, že nikomu nic nepřinesl.

Po vládě ODS, ČSSD a TOP09 je magistrát opravdu v hrůzostrašné kondici. Téměř nic nefunguje. Nedodržují se zákony. Odbory si tvoří stát ve státě apod. Svědectvím tohoto špatného stavu je blog Pirátů, kde problémy popisujeme: http://praha.pirati.cz/blog.html a mnoho kauz z oblasti IT ještě přibude.