Poslední příspěvky z profilů

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Lenka Kohoutová
Lenka Kohoutová byl položen dotaz

dluhy a dávky

O jaké dluhy, které budou placeny z dávek, se jedná? Jsou to jen pohledávky státu nebo obce? S tím, jak se rozmáhá lichva, propadnou mnozí z dlužníků lichvářům úplně, na tyto dluhy se to nevztahuje?

ing. Jan Bauer
JaL
Občan JaL má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Globuska
Občan Globuska má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Mgr. Ing. Ivana Řápková
Mgr. Jana Suchá
Mgr. Jana Suchá byl položen dotaz

Mladiství a zápis v TR

Uvažuje se s novelou TZ, jak to bude zápisem do trestního rejstříku u mladistvých, bude TR automaticky nulový, po dosažení plnoletosti mladistvého delikventa, jako je to doposud?

Jindřich Karas
Občan Jindřich Karas má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Mgr. Vítězslav Jandák
Vláda České republiky
Vláda České republiky byl položen dotaz

premiér p. Nečas

Dobrý den! Pane premiére dost s úsměvem čtu obavy oto, že se u nás nezdaní hazard .Vy jste sám mockrát řekl, že jse te vláda rozpočtové odpovědnosti a nedopustíte žádné vyjímky. Nebo se mýlím. Děkuji za odpověď.

Ministerstvo životního prostředí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
PhDr. Marcel Chládek, MBA
PhDr. Marcel Chládek, MBA odpověděl na dotaz

Kvalita VŠ a školné

Nejsem přesvědčen o tom, že zavedení školného na veřejných vysokých školách bude znamenat zároveň zvýšení kvality. Pokud by tomu tak bylo, tak jsou dnes všechny soukromé VŠ kvalitnější než VŠ veřejné. Zároveň je tady riziko, že o přijetí či nepřijetí studenta na VŠ bude rozhodovat místo schopností peněženka.

Ing. Ivan Fuksa
Ing. Ivan Fuksa vložil nový článek

Daňové výjimky a farmářské trhy

Jak souvisí vládní reforma přímých daní s populárními farmářskými trhy? Víc, než se může zdát. Reforma chce zjednodušit daňovou soustavu, mimo jiné zrušením několika desítek daňových výjimek.

Ondřej Liška
Ondřej Liška byl položen dotaz

Kauza Romové

Pane předsedo, váš člen, pan Vrchovský, píše ve svém vyjádření k severočeským protiromským bouřím, že každá obec má mít svůj projekt, jak tyto, jak se píše "znevýhodněné" občany integrovat. To je pěkné, ale chybí tam, CO by ty obce měly vlastně tedy dělat. Máte na to nějaký konkrétní recept vy, pokud tedy s panem Vrchovským souhlasíte?

Jiří Šlégr
PhDr. Lubomír Zaorálek
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Bratři Mašínové

Pane místopředsedo, vy sám jste proti Mašínům, máte je za vrahy a ne bojovníky proti komunismu, jestli jsem vaše vyjádření ve sněmovně dobře pochopila. Je ale s vámi v tomto za jedno celá ČSSD? Děkuji za odpověď, Jana Hanáčková

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Jana Vaňhová
Jana Vaňhová vložil nový článek

Veřejné práce nestačí

Zjitřená situace na Šluknovsku spolehlivě plní stránky novin a kdekdo spěchá do médií se svým jednoduchým receptem na její jednoduché řešení. Kolikrát se ani nestačím divit, kolik je u nás expertů, kteří, aniž by kdy na Šluknovsku pořádně byli, vědí

Ing. Miroslav Kalousek