Poslední příspěvky z profilů

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Petr Dolínek
Kalat
Občan Kalat má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
PhDr. Josef Skála, CSc.
PhDr. Josef Skála, CSc. vložil nový článek

Tady to bojkot a sankce chce

Palestinci jsou „chudí“. Ve „horních patrech moci mají nulový hlas“. Stíhá je „démonizace“. V „Americe se nenajde prezidentský kandidát, který by sháněl sponzory slibem, že podpoří Palestince“, píše Chris Hedges, mazák důstojné žurnalistiky.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

Pane Sobotko

Nemusím dlouze rozmýšlet nad tím, jak moc Vás zajímají Vaši voliči. Stačí se zde, na tomto konkrétním webu, podívat, na ...

Háze
Občan Háze má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Mgr. Bohuslav Sobotka
Ing. Miloš Zeman
Andrej Babiš
Milan Chovanec
Milan Chovanec byl položen dotaz

Budíček !!!!!!!!!!§

Dobrý den pane Chovanec, tak už Vám to konečně začíná docházet a budete čekat až budou první mrtví ? Jake vyjednávání....

Petr Cvalín
Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM
Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM vložil nový článek

Rodičům nikdo dva měsíce volna nedá

Jako každý rok přináší letní prázdniny nepříjemnosti mnohým rodičům, jejichž děti navštěvují mateřské školy. Školky, které zřizují pražské městské části, se na léto buď zcela uzavírají, nebo fungují jen v okleštěném provozu.

Jan Veleba
Jan Veleba odpověděl na dotaz

CR a volebni pravo cizincu!

 Pane Pavlíčku, už tu otázku dostávám podruhé. Mně se to nezdá a tak to prověřím a vyjádřím se. Určitě v tuto chvíli vím to, že by se musel novelizovat volební zákon a to bych o tom jako senátor musel něco vědět. Zatím jsme nic takového v Senátu neprojednávali a pochybuji, že by v budoucnu pro schválení takového dokumentu byla většinová vůle.

Jan Veleba
Jan Veleba odpověděl na dotaz

Lhal jste nebo jste nevzdělán?

 No a já znovu odpovídám, že z vás bude mít Gerd Posselt a neonacisté radost.Jinak od, jak bych to řekl, od nahnědlého ná... si žádnou na vybranou vnucovat nenechám.

Ing. Jan Bartošek
Ing. Jan Bartošek byl položen dotaz

islám

"Mluvit o umírněném islámu je urážlivé. Žádný Umírněný islám neexistuje, islám je islám... Mešity jsou naše kasárny, kop...

Ing. Jan Bartošek
Ing. Jan Bartošek vložil nový článek

Demokracie nesmí být vnímána jako slabost

„Na co máme ještě čekat? Měli bychom svrhnout nejen tuto vládu, ale tento prohnilý režim!“ To i další mohli zaslechnout účastníci i kolemjdoucí na Václavském náměstí v Praze při demonstraci tzv. „Národní demokracie“.

Miloslav Bednář
Miloslav Bednář vložil nový článek

Evropa po konci Evropské unie

Vyznavači Evropské unie se za nynější konfrontace s příznaky její agónie, kterou drasticky zviditelnilo zhroucení Řecka a jeho následná dočasná resuscitace na kapačkách měny, jež vůbec není jeho, ocitli v zoufalé situaci.

Tomio Okamura
Hinano
Občan Hinano má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz