Do ČT se nikdo nový nedostane. Nova propouští, ale místa nabízí

14.12.2011 16:11

Dlouhodobý převis poptávky nad nabídkou pracovních míst se nevyhýbá ani mediálnímu prostředí. Platí to i pro tři nejsledovanější tuzemské televize. Z nich ovšem televize Nova přece jen nabízí několik zajímavých pozic. Týkají se jak zpravodajství, tak chystaného politického diskusního pořadu.

Do ČT se nikdo nový nedostane. Nova propouští, ale místa nabízí
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Zájemce o práci v některé ze tří nejsledovanějších tuzemských televizí určitě nepotěší, pokud bude na jejich webu hledat volná místa. Česká televize nenabízí ani jedno, TV Prima vypisuje výběrové řízení na jedinou volnou pozici analytik výzkumu se zaměřením na marketing a program, a tak jen televize Nova dává adeptům televizní práce jakousi naději.

Přitom je překvapivé, že v době, kdy televize Nova propouští desítky zaměstnanců z redakcí zpravodajství, začleněné tiskové agentury Mediafax a internetového portálu tn.cz, vypisuje konkurz na reportéra živých vstupů pro Televizní noviny a nemůže najít vhodného kandidáta ve svých řadách.

Nova pořád hledá vhodné lidi do diskusního pořadu

Je to udivující o to víc, že se jedná o nejprestižnější pořad české televizní jedničky. Vždyť podle dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovává MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. dlouhodobě sleduje Televizní noviny v průměru dva a čtvrt milionu diváků denně.

Z nabídky pracovních pozic na webu TV Nova se i nadále vyskytuje výzva pro zájemce o moderování a dramaturgii nového politického diskusního pořadu, který televize teprve chystá do vysílání. Mělo by jít o obdobu kdysi tak populární Sedmičky. Koho baví politika a každodenní novinky, toho může oslovit pozice editora online zpravodajství.

Foto: ceskatelevize.cz
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…