Kalousek je symbolem prohnilosti politiky, říká profackovaný mladík

01.10.2011 12:57

Kalouskem profackovaný mladík trvá na tom, aby novináři neprozradili jeho jméno, bojí se prý msty ze strany ministra financí. S odstupem času sice lituje toho, že k vyjádření svého názoru použil sprostých slov, ale nadále tvrá na tom, že "Kalousek měl už dávno skončit za mřížemi".

Kalousek je symbolem prohnilosti politiky, říká profackovaný mladík
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Devatenáctiletý mladík, který dostal „výchovnou" facku od ministra financí Miroslava Kalouska, poskytl rozhovor deníku MF Dnes. V něm tvrdí, že pouze vyjádřil svůj názor na ministra, kterého považuje za symbol prohnilosti české politiky. Dodává k tomu, že od Kalouska, který mu také sprostě nadával, dostal facku jednu a ne čtyři.

„Pan Kalousek je pro mě symbolem prohnilosti české politiky. Když jsem ho uviděl, bohužel mě ovládly emoce. Mrzí mě to. Jinak ale nelituji, že jsem mu řekl do očí, co si o něm myslím," řekl mladík, který posledním rokem studuje střední školu a plánuje i studium na univerzitě.

Zůstává v anonymitě, bojí se ministrovy pomsty

Mladík trvá na tom, aby novináři neprozradili jeho jméno, bojí se prý msty ze strany ministra financí. S odstupem času sice lituje toho, že k vyjádření svého názoru použil sprostých slov, ale nadále tvá na tom, že Kalousek měl už podle něho dávno skončit za mřížemi.

Samotného ho ale překvapilo, do jakých rozměrů dokázala média nafouknout v podstatě banální incident. Určitě nepředpokládal, že opozice bude v souvislosti s jeho fackou volat po pádu vlády.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …