ČEZ Akademie v Plzni poradí, jak na úspory energií

21.09.2023 19:02 | Tisková zpráva

Dozvědět se o možnostech, jak co nejlépe ušetřit za energie, zkonzultovat pořízení fotovoltaiky či tepelného čerpadla, nebo se poradit, jak co nejlépe nastavit zálohy, aby zbytečně nevznikal nedoplatek. S tím vším pomohou zájemcům odborníci z ČEZ Akademie během roadshow, která se zastavuje tento týden v Plzni. Kromě osobního poradenství budou pro širokou veřejnost připraveny také přednášky o aktuální situaci v energetice. Roadshow ČEZ Akademie se v Plzni uskuteční ve čtvrtek 21. a pátek 22. září, a to vždy od 9 do 16 hodin v Zákaznickém centru ČEZ v Guldenerově ulici.

ČEZ Akademie v Plzni poradí, jak na  úspory energií
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Pro radu si může přijít kdokoliv, ať už se jedná o zákazníka ČEZ nebo ne. V průběhu obou dnů jsou přitom naplánovány pravidelné přednášky o energetice, které přiblíží aktuální dění, pomohou lidem se v něm zorientovat a také přinesou tipy na efektivní využití zákaznického portálu a aplikace MŮJ ČEZ. Kromě toho jsou všem zájemcům k dispozici odborníci na několik oblastí: osobní konzultace tak mohou příchozí využít například na téma zavádění úsporných opatření v domácnosti, pořízení fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla, správné nastavení záloh, jak si poradit s případným vysokým nedoplatkem za energie, nebo jaké různé produkty na elektřinu a plyn jsou aktuálně v nabídce ČEZ.

Pro zpestření mohou návštěvníci také vyzkoušet speciální brýle s virtuální realitou ReakTOUR, které je přenesou do běžně nepřístupných míst českých jaderných elektráren. Všechny přednášky i poradenství jsou zdarma.

Projekt ČEZ Akademie zaměřený na komplexní poradenství zejména v oblasti energetických úspor spustil ČEZ letos začátkem roku. Lidem, kteří chtějí realizovat energetické úspory, mít energie pod kontrolou a aktivně řídit svoji spotřebu, zprostředkovává ČEZ Akademie přístup k know-how špičkových odborníků. Zákazníci tak získávají konkrétní doporučení a případně ujištění, že jdou ve svých již realizovaných opatřeních správnou cestou.

Současná Roadshow doplňuje dosavadní sérii webinářů zaměřených na konkrétní témata, která zákazníky trápí, například jak uspořit za vytápění, jak financovat fotovoltaiku, jak pečovat o svůj plynový kotel apod. Všechna videa lidé najdou na webu www.cezakademie.cz. Letos již v rámci celé republiky ČEZ Akademie zavítala do sedmi měst, Plzeň je tak osmým v pořadí. Do konce letošního roku pak navštíví odborní lektoři ještě další čtyři města.

Dosud si možnost osobního energetického poradenství nenechalo ujít více než 1 000 osob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…