České dráhy: Z Poběžovic do Boru jede nový školní vlak

03.01.2024 22:03 | Tisková zpráva

Na základě požadavku objednatele byl ode dneška v provozním souboru Český les v úseku Poběžovice – Bor přidán nový vlak, který je určen především pro školáky.

České dráhy: Z Poběžovic do Boru jede nový školní vlak
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Vlak Os 7230 s odjezdem z Domažlic v 6:11 a s příjezdem do Poběžovic v 6:42 nově pokračuje v 6:50 do Boru, kam přijede v 7:48. Tento spoj bude jezdit v pracovní dny od 3. ledna do 28. června a dále od 2. září. Vlak pojede v celém svém úseku pod číslem 7248.

Návazně byl upraven vlak Os 7200 s odjezdem z Domažlic v 7:26 a s příjezdem do Poběžovic v 7:57, který dále do Bělé pokračuje v pracovní dny pouze v období letních prázdnin, tedy od 1. července do 30. srpna.

Změna se dotkne také obratového vlaku Os 7241 z Tachova v 7:27 do Boru (příj. v 7:55), který v pracovní dny od 3. ledna do 28. června a od 2. září nově pokračuje až do Bělé nad Radbuzou. Z Boru odjíždí v 7:56 a do Bělé přijede v 8:30 hodin. Vlak jede v celém svém úseku pod číslem 7249.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…