FN Brno otevírá novou lékárnu a zvyšuje komfort pro pacienty i návštěvníky

26.04.2018 14:15

Fakultní nemocnice Brno dokončila výstavbu nové lékárny v areálu Bohunic. Lékárna se nachází v přízemí pavilonu L při hlavním vstupu a svojí polohou tak maximálně vyjde vstříc návštěvníkům a pacientům nemocnice, kteří hned při vstupu či odchodu z nemocnice budou mít možnost si vyzvednout léky a další zdravotnické potřeby.

FN Brno otevírá novou lékárnu a zvyšuje komfort pro pacienty i návštěvníky
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

V rámci výstavby lékárny došlo zároveň k celkové revitalizaci prostoru pod hlavní budovou L. Jednalo se o investici ve výši 32,7 mil. Kč vč. DPH (z toho 50% dotace MZ ČR a 50% vlastní zdroje), náklady na vnitřní vybavení dosáhly hodnoty 2,3 mil. Kč vč. DPH, hrazeny z vlastních zdrojů FN. Zastavěná plocha nové lékárny je 282 m2

Stavbu realizovala stavební společnost PŘEMYSL VESELÝ stavební a inženýrská činnost, s. r. o. v termínu od listopadu 2017 do března/dubna 2018. Projektová dokumentace vzešla z pera projekční kanceláře LT Projekt a.s.

Slavnostní otevření nových prostor se uskutečnilo ve čtvrtek 26. dubna 2018 v 11.00 hodin za účasti ředitele FN Brno MUDr. Romana Krause, MBA, vedoucí Nemocniční lékárny FN Brno PharmDr. Tatiany Holubové, MHA, dále ředitele firmy Ing. Přemysla Veselého a dalších členů vedení FN Brno.

Více informací o lékárnách FN Brno naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…