Hrad: Prezident republiky předal finanční dar Fondu ohrožených dětí

21.12.2022 20:11 | Tisková zpráva

Prezident republiky Miloš Zeman s dcerou Kateřinou Zemanovou se ve středu dne 21. prosince 2022 na Pražském hradě setkali s předsedkyní Fondu ohrožených dětí Hankou Kupkovou.

Hrad: Prezident republiky předal finanční dar Fondu ohrožených dětí
Foto: Hana Brožková
Popisek: Pražský hrad otevřel zahrady, Jelení příkop a zrušil plošné kontroly. Nádvoří Pražského hradu zůstala i nadále uzavřena

Při té příležitosti předal prezident republiky Fondu ohrožených dětí finanční dar ve výši 1 000 000 Kč, jde o výtěžek z Nadačního fondu Miloše Zemana.

Prezident republiky od roku 2015 věnoval z výtěžku svého nadačního fondu ve prospěch Fondu ohrožených dětí částku 16 450 000 Kč.

„Pomoc, a nestydím se to říci, od roku 2015 s tímto milionem dosáhla částky šestnácti milionů čtyři sta padesáti tisíc, takže neuvěřitelná pomoc, která postavila Klokánky, hlavně v roce 2015, na nohy,“ uvedla předsedkyně Fondu ohrožených dětí Hanka Kupková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

7:23 České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

Víte, jak ušetřit 44,68 kg CO2? Stačí si pro cestu mezi Prahou a Ostravou vybrat vlak místo automobi…