Letiště Praha: Nová přímá linka do Antalye, AnadoluJet budou létat z Prahy

04.04.2021 7:38

Letecká společnost AnadoluJet, která je součástí Turkish Airlines, plánuje od konce května spustit novou linku mezi Prahou a oblíbeným letoviskem Antalya. Jedná se tak o další spojení do Turecka, které mohou cestující z Letiště Václava Havla Praha během letní sezóny využít, pokud budou splňovat všechny aktuálně platné podmínky pro cestování.

Letiště Praha: Nová přímá linka do Antalye, AnadoluJet budou létat z Prahy
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Přímé lety, na které bude dopravce nasazovat Boeing 737-800, by měly být k dispozici již od 27. května 2021 až třikrát týdně, vždy ve čtvrtek, sobotu a neděli. Letenky budou v prodeji na webových stránkách ZDE i ZDE.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

Cestující mohou aktuálně využít přímá letecká spojení do přibližně 35 destinací v 21 zemích světa, a to včetně charterových letů. Jedná se o kombinaci již dostupných destinací a linek, se kterými se dopravci se startem nové letní sezóny na pražské letiště vracejí. Nabídka dalších linek by se měla postupně navyšovat v souvislosti s obnovením provozu během nadcházejících měsíců.

Na webových stránkách Letiště Praha (ZDE) mohou cestující nově najít i detailní přehled dostupných spojení včetně informací o tom, jaké letecké společnosti do dané destinace létají. Z tohoto přehledu, který bude pravidelně doplňován, se mohou zájemci pohodlně dostat přímo na webové stránky aerolinky, kde zjistí nejaktuálnější informace o letovém řádu a zároveň si mohou letenku rovnou zarezervovat. U vybraných míst si mohou cestující také zjistit zajímavosti o dané destinaci.

I během letní sezóny platí doporučení, aby si všichni cestující, kteří mají naplánovaný let, vždy před cestou zjistili všechny aktuálně platné podmínky pro cestování do své destinace i pro návrat do České republiky. Vyhnou se tak případným komplikacím při odbavení nebo při hraniční kontrole. Cestující by se také měli informovat o všech platných opatřeních na palubě letadla své letecké společnosti i opatřeních na pražském letišti, která odpovídají i veškerým požadavkům mezinárodních organizací. Nastavené standardy potvrdilo i získání mezinárodní certifikace ACI Airport Health Accreditation, což dokládá, že vysoká úroveň fungujících ochranných opatření vede k větší bezpečnosti cestujících, kteří přes Prahu létají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…