Letiště Václava Havla Praha připravilo speciální mikulášské exkurze

13.11.2018 8:16

Letiště Václava Havla Praha připravilo na 4. prosince 2018 speciální mikulášské exkurze. Kromě standardní prohlídky leteckého provozu bude pro návštěvníky v tento den připraven speciální program s mikulášskou nadílkou, fotokoutkem a pro odvážné také možnost nahlédnout i do samotného pekla. Série exkurzí je naplánovaná do odpoledních hodin s jednotlivými termíny mezi 15:00 – 19:00 hod. Děti do 15 let mají na exkurzi vstup zdarma.

Letiště Václava Havla Praha připravilo speciální mikulášské exkurze
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Letiště Praha po celý rok pořádá pravidelné individuální a skupinové exkurze. V úterý 4. prosince ale budou exkurze na Trase 2 speciální. Už na Terminálu 3, tedy na obvyklém startu všech exkurzí, bude na děti a rodiče čekat Mikuláš s anděly a čerty.  Mikulášské exkurze na Trase 2 budou trvat cca 80 minut. Vyhlídkový autobus vás při nich zaveze přímo k letištní dráze, kde budete pozorovat starty a přistání letadel. Dále se návštěvníci seznámí s odbavením letadel a neuteče jim ani prohlídka techniky Záchranné požární stanice letiště. Odvážlivci mohou nahlédnout i do samotného pekla.

Před či po návratu z jednotlivých exkurzí na děti čeká za básničku či říkanku mikulášská nadílka, fotokoutek s čerty, malování a další aktivity. Mikuláš i se svými pomocníky bude na Terminálu 3 pro návštěvníky přítomen od začátku exkurzí v 15:00 až do poslední exkurze daného dne.

Speciální mikulášská exkurze je vhodná pro děti od 3 let, ale zcela jistě si ji užijí i dospělí. Pro dospělé je vstup za obvyklé vstupné. Děti do 15 let mají v tento den vstup na exkurzi zdarma. Místa na mikulášskou exkurzi je nutné si předem zarezervovat a to na internetových stránkách www.prg.aero/exkurze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…