MHMP: V krajském kole soutěže Zlatý erb 2022 uspěly městské části Praha 2, 7 a Praha-Kunratice

28.04.2022 21:01 | Tisková zpráva

Podle rozhodnutí odborníků mají pro letošní rok nejlepší webové stránky v Praze z velkých městských částí Praha 2 a Praha 7, mezi těmi menšími uspěla městská část Praha–Kunratice. Výsledky soutěže Zlatý erb 2022 za kraj hlavní město Praha byly vyhlášeny v úterý 26. dubna 2022 v primátorské rezidenci.

MHMP: V krajském kole soutěže Zlatý erb 2022 uspěly městské části Praha 2, 7 a Praha-Kunratice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova Nové radnice, sídla pražského magistrátu

Do 19. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2022 o nejlepší webové stránky měst a obcí se v hlavním městě zapojilo celkem 22 webových stránek městských částí. Mezi obcemi, respektive malými městskými částmi, letos zvítězila Praha–Kunratice před radnicemi Praha–Satalice a Praha–Lysolaje. V kategorii “město“ byly potom mezi velkými městskými částmi nejúspěšnější Praha 2 a Praha 7. Za nimi se umístila Praha 8 a Praha 12.

Vítězové byli oceněni v rámci slavnostním ceremoniálu v úterý 26. dubna 2022, který se uskutečnil v Rezidenci primátora hlavního města Prahy za účasti všech zástupců soutěžících. Diplomy a ceny finalistům předali předseda Výboru pro IT a Smart City Zastupitelstva hl. m. Prahy Jaromír Beránek, ředitelka odboru médií a marketingu Magistrátu hl. m. Prahy Jana Berková, ředitel odboru informatických činností Magistrátu hl. m. Prahy Jiří Károly, Tomáš Renčín, který je předsedou spolku Český zavináč, a v neposlední řadě také zástupce hlavního partnera soutěže Jan Dienstbier ze společnosti Gordic.

Do celostátního kola soutěže Zlatý erb 2022 tak postupují městské části Praha 2, Praha 7 a Praha–Kunratice. Výsledky finálového kola budou vyhlášeny na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě dne 16. května 2022 v Hradci Králové. Soutěž organizuje Český zavináč, bližší informace jsou k dispozici na webových stránkách zlatyerb.cz.

Výsledky 19. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2022 – Hlavní město Praha

Kategorie Nejlepší webové stránky obce:

1.     MČ Praha–Kunratice

2.     MČ Praha–Satalice

3.     MČ Praha–Lysolaje

Kategorie Nejlepší webové stránky města:

1.     MČ Praha 2 a MČ Praha 7

2.     MČ Praha 8

3.     MČ Praha 12

 

Ceny poroty “Skokan roku“:

MČ Praha–Klánovice

MČ Praha 19

Blanka Oujezdská, MČ Praha–Kolovraty https://www.kolovraty.cz/ za dlouholetý přínos v soutěži Zlatý erb

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…