MPO: Medaile za nejvstřícnějšího úředníka pro vedoucí oddělení protokolu

25.10.2018 20:01

Merkurovu medaili z rukou prezidenta Hospodářské komory Vladimíra Dlouhého převzala v úterý během slavnostního večera „Roztáčíme kola českého exportu“ ve Valdštejnském paláci vedoucí oddělení protokolu Ministerstva průmyslu a obchodu Renáta Oblezarová.

MPO: Medaile za nejvstřícnějšího úředníka pro vedoucí oddělení protokolu
Foto: mpo.cz
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR - logo

Podnikatelé tímto oceněním vyjádřili poděkování za její dlouholetou vstřícnost a profesionalitu mj. při realizaci zahraničních podnikatelských misí, jichž se zástupci MPO zúčastňují. Renata Oblezarová díky svých dlouholetým zkušenostem pomáhala a pomáhá v často nelehkých podmínkách zahraničních misí zajišťovat jejich hladký a bezproblémový průběh.

„Jsem velmi ráda, že někdo dokáže také ocenit práci státních úředníků. A ještě víc mě těší, že Hospodářská komora České republiky ocenila právě vedoucí protokolu Ministerstva průmyslu a obchodu,“ uvedla k ocenění ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková.

„Musím přiznat, že ocenění kolegů z Hospodářské komory mě velmi potěšilo. Svou prací se snažím alespoň trochu změnit mínění o pracovnících státní správy a zvyšovat úroveň vzájemné spolupráce,“ dodala Renáta Oblezarová.

Na Ministerstvu průmyslu a obchodu pracuje Renáta Oblezarová již 18 let. Z toho 8 let působila jako asistentka ministrů a od roku 2008 přešla do oddělení zahraničního protokolu, který se tedy věnoval přípravě předsednictví ČR v EU. V roce 2009 byla jmenována vedoucí oddělení protokolu. Spolupracovala celkem s 12 ministry průmyslu a obchodu a věnovala se přípravě jejich zahraničních pracovních cest do desítek teritorií, včetně těch, které byly doprovázeny podnikatelskými misemi.

Merkurova medaile je od roku 2013 předávána osobnostem, podnikatelům, institucím a organizacím včetně měst a obcí, které přispěly k podpoře podnikání a činnosti Hospodářské komory ČR. Má formu čestné medaile, která nese jméno římského boha obchodu Merkura, který se stal symbolem pro komorové hnutí a většina komor na světě včetně HK ČR používá ve svém znaku právě jeho symboliku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…