Ministerstvo financí: Deváté kolo Účtenkovky už zná své výherce

15.07.2018 19:47

V neděli 15. července proběhlo už deváté slosování Účtenkovky, do kterého 379 tisíc aktivních soutěžících zaregistrovalo celkem 16 039 053 účtenek.

Ministerstvo financí: Deváté kolo Účtenkovky už zná své výherce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo financí

Pomocí generátoru náhodných čísel bylo vylosováno 21 025 jedinečných BKP kódů. Slosování, na které dohlíželi dva zástupci Ministerstva financí, proběhlo opět bez problémů. Jednotliví výherci byli informováni SMS zprávou nebo e-mailem. Pokud mají hráčský účet, naleznou informaci o výhře také v záložce Výhry. Kompletní výherní listina z osmého slosování je zveřejněna na webu Ministerstva financí a Účtenkovky.

Výhry z devátého slosování do nominální výše 20 tis. korun včetně si mohou soutěžící osobně vyzvednout v sídle Sazky již zítra, tedy 16. července. Na účet budou výhry hromadně rozesílány 17. a 27. července a 10. srpna. Připomínáme, že pro výplatu výhry je nutné zřídit si hráčský účet, a to do 30 dnů od informování o výhře. U menších peněžitých výher do 20 000 Kč včetně si mohou soutěžící zvolit mezi bezhotovostním převodem a jejím osobním vyzvednutím. U peněžitých výher nad 20 tis. Kč může výplata proběhnout pouze bezhotovostním převodem na základě ověření věku a totožnosti. Vůz značky Ford EcoSport předají novému majiteli zástupci Ministerstva financí osobně.

Podrobné statistiky k devátému kolu Účtenkovky budou zveřejněny v pondělí 16. července ve 14:00.

Více informací ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…