Úřad průmyslového vlastnictví: Nové rozhraní rešeršních databází

25.07.2018 12:14 | Zprávy

Úřad průmyslového vlastnictví spustil novou verzi rozhraní rešeršních databází průmyslových práv. Nová aplikace s sebou přináší nový design s možností zobrazení na mobilních zařízeních a celou řadu novinek, včetně pokročilých funkcí pro registrované uživatele.

Úřad průmyslového vlastnictví: Nové rozhraní rešeršních databází
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Registrace je jednotná s registrací do aplikace elektronické podávání (stávající uživatelé aplikace ePodani mohou se svými přihlašovacími údaji přistupovat do rešeršních databází jako registrovaní uživatelé, nově registrovaní uživatelé získají přístup do obou aplikací).

Detailní popis  nových funkcí je k dispozici na úvodní stránce aplikace. Nové rozhraní bude zatím fungovat v pilotním provozu, v rámci něhož uvítáme Vaše připomínky a náměty. Ty společně s dotazy prosím zasílejte na adresu helpdesk@upv.cz. Do konce roku 2018 poběží nové rozhraní souběžně se stávající aplikací. Úřad uspořádá k novým databázím několik seminářů, sledujte prosím webové stránky Úřadu, kde budou postupně zveřejňovány termíny.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…