Úřad průmyslového vlastnictví: Nové rozhraní rešeršních databází

25.07.2018 12:14

Úřad průmyslového vlastnictví spustil novou verzi rozhraní rešeršních databází průmyslových práv. Nová aplikace s sebou přináší nový design s možností zobrazení na mobilních zařízeních a celou řadu novinek, včetně pokročilých funkcí pro registrované uživatele.

Úřad průmyslového vlastnictví: Nové rozhraní rešeršních databází
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Registrace je jednotná s registrací do aplikace elektronické podávání (stávající uživatelé aplikace ePodani mohou se svými přihlašovacími údaji přistupovat do rešeršních databází jako registrovaní uživatelé, nově registrovaní uživatelé získají přístup do obou aplikací).

Detailní popis  nových funkcí je k dispozici na úvodní stránce aplikace. Nové rozhraní bude zatím fungovat v pilotním provozu, v rámci něhož uvítáme Vaše připomínky a náměty. Ty společně s dotazy prosím zasílejte na adresu helpdesk@upv.cz. Do konce roku 2018 poběží nové rozhraní souběžně se stávající aplikací. Úřad uspořádá k novým databázím několik seminářů, sledujte prosím webové stránky Úřadu, kde budou postupně zveřejňovány termíny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

10:04 MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

Hlavní město prostřednictvím Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK) otevřelo novou část páte…