Záchranná stanice Laguna: Unikátní výstava vzácných papoušků a služby veterináře zdarma

22.10.2018 18:50

Nejkrásnější druhy papoušků jako je kakadu, žako, amazoňan a ara představí záchranná stanice Laguna na výstavě Exotika 2018 v Lysé nad Labem. Skvělý tip na výlet pro chovatele i rodiny s dětmi.

Záchranná stanice Laguna: Unikátní výstava vzácných papoušků a služby veterináře zdarma
Foto: commons.wikimedia.org/Michal Kmínek
Popisek: Radnice v Lysé nad Labem

Ve velké expozici Laguny budou moci návštěvníci od 24. do 28. října obdivovat úchvatné formace vzácných papoušků, kteří prošli léčbou této záchranné stanice.

Součástí stánku bude premiérově poradna MVDr. Sebastiana Franca, jihoamerického veterináře specializovaného na exotické ptactvo a plazy. Návštěvníci budou moci využít jeho služeb zdarma.

Záchranné stanice Laguna se za několik let své existence postarala o 80 papoušků v nouzi – těch, o které nemohli jejich majitelé pečovat, nebo těch, kteří trpěli psychickými či jinými problémy.

V Laguně se papouškům dostává nejen láskyplného domova, ale především odborné veterinární péče. Někteří papoušci se zde poprvé setkají s jedinci vlastního druhu. Učí se tak přirozenému chování ve skupinách, jsou zapojováni do her, musí řešit vzájemnou hierarchii – prostě imitace toho, co by je potkalo v přírodě v jejich domovině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…