AutoCont nejlepším prodejcem produktů Kerio v roce 2012

23.01.2013 9:19

Společnost AutoCont CZ získala ocenění za nejlepšího prodejce produktů Kerio v kategorii The Best Kerio Reseller 2012 pro český trh, na Slovensku se tímto titulem pyšní AutoCont SK. Slaví tedy hned dvojité vítězství.

AutoCont nejlepším prodejcem produktů Kerio v roce 2012
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Společnost Kerio Technologies s.r.o, přední poskytovatel světově uznávaných řešení pro komunikaci a síťovou bezpečnost, již tradičně vyhlásila nejlepší prodejce roku 2012 z řad svých certifikovaných partnerů. Ocenění byla udělena resellerům z České republiky a Slovenska ve dvou kategoriích – The Best Kerio Reseller 2012 a Skokan roku 2012. První titul náleží firmám s největším obratem, do druhé kategorie patří prodejci s největším procentuálním nárůstem v tržbách za období posledních 12 měsíců.

Vítězství v kategorie Best Kerio Reseller 2012 získala pro český trh společnost AutoCont CZ, pro Slovensko pak AutoCont SK.

„Produkty Kerio svou jednoduchostí a vysokou kvalitou patří již dlouhodobě do portfolia nabízených produktů společnosti AutoCont. Toto ocenění je především známkou pro naše obchodní a technické specialisty, kteří s vysokou profesionalitou a obchodní i technickou znalostí nabízí a implementují produkty Kerio našim zákazníkům,“ uvádí Milan Jandora, produkt a partner manager pro oblast bezpečnosti a managementu v IT.

Obchodní kanál Kerio v České republice a na Slovensku patří k nejvyspělejším v rámci celosvětové partnerské sítě Kerio. V České republice má společnost Kerio Technologies 57 certifikovaných partnerů a na Slovensku 21 certifikovaných partnerů.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice  firma CAD Studio.

Kerio Technologies

Společnost Kerio Technologies se zabývá vývojem softwarových produktů pro komunikaci, spolupráci a síťovou bezpečnost pro malé a středně velké sítě již od roku 1997. Společnost má centrálu v kalifornském San Jose a pobočky v New Yorku, České republice, Německu, Velké Británii, Rusku a Austrálii.

Kerio Technologies je členem CalConnect, konsorcia pro kalendářové a plánovací aplikace, předním členem Mac Developer Program a Microsoft Gold Certified Partner. Společnost má přes 5.000 obchodních partnerů, kteří pečují o více než 50.000 zákazníků ve 108 zemích světa. Technologickými partnery jsou Sophos, zvelo, VMware, Parallels a Notify Technology Corporation. Bližší informace naleznete na stránkách www.kerio.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ bude v Ústeckém kraji investovat 100 mld. Kč do modernizace teplárenství

7:44 ČEZ bude v Ústeckém kraji investovat 100 mld. Kč do modernizace teplárenství

ČEZ představuje investiční plán pro Ústecký kraj. Do transformace a rozvoje energetiky v kraji dá do…