Chrudimská nemocnice pořídila pro pacientky nová lůžka

14.07.2014 10:30

Chrudimská nemocnice se může pochlubit novými nemocničními lůžky, na které přispěla Nadace ČEZ částkou 80 tisíc korun. Dvě polohovací lůžka již slouží na pooperačním pokoji Gynekologicko – porodnického oddělení.

 Chrudimská nemocnice pořídila pro pacientky nová lůžka
Foto:
Popisek:

„Naší prioritou je zabezpečit perfektní péči o maminku a novorozence. Snažíme se proto udělat maximum a jsme rádi za každý příspěvek. Chtěl bych proto poděkovat Nadaci ČEZ, že nám pomohla vybavit pooperační pokoj těmito moderními polohovacími lůžky,“ říká zástupce přednosty MUDr. Radovan Slavíček.

Polohovací lůžka jsou moderní a velmi komfortní a splňují přísné hygienické normy. Zajistí maximální pohodlí nejen pacientkám, ale znamenají obrovskou pomoc pro sestřičky, které mohou velmi jednoduše s lůžky manipulovat.

„Určitě nám ušetří spoustu práce a námahy. Pacientky si je velmi pochvalují pro svou pohodlnost a mé kolegyně pro jednoduchou a lehkou obsluhu,“ usmívá se staniční sestra Bc. Veronika Pešinová.

Na polohovací lůžka v Chrudimské nemocnici přispěla Nadace ČEZ v rámci grantového řízení Podpora regionů, které je zaměřeno na rozvoj veřejně prospěšných projektů.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

7:21 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

ČSOB se chlubí tím, že „motivuje“ své klienty k zeleným řešením a nejinak se staví také ke svým fire…