Volební konference Věcí veřejných ve vysílání ČT24 nezabodovala

18.02.2013 14:41

Mizivou sledovanost přinesl veřejnoprávní televizi přenos z volební konference Věcí veřejných. Na další směřování jedné z pěti parlamentních stran po odchodu Radka Johna z jejího čela bylo zvědavo jen několik desítek tisíc diváků. V odpoledních hodinách ani ne tři z každých sto lidí přítomných u obrazovek.

Volební konference Věcí veřejných ve vysílání ČT24 nezabodovala
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Do čela Věcí veřejných byl na 16. konferenci zvolen Vít Bárta

Věci veřejné zaujaly veřejnost koncem května roku 2010 do té míry, že 569 127 lidí z těch, kteří přišli k parlamentním volbám, jim dali svůj hlas. Podpora této straně však od té doby prudce klesla. Dosavadní předseda Radek John, jehož popularita byla s volebním úspěchem VV spojována, už na sobotní volební konferenci pozici neobhajoval. Novým šéfem strany se stal Vít Bárta. O tom, že Věci veřejné momentálně příliš netáhnou, napovídá i sledovanost jejich jednání.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že volební konferenci Věcí veřejných sledovalo v sobotu dopoledne mezi 9,30 a 11,30 pouze 69 tisíc diváků při podílu na sledovanosti 5,1 procenta. Ještě slabší výsledek zaznamenalo odpolední jednání mezi 14,30 a 16,30, na něž se dívalo 59 tisíc lidí při podílu na sledovanosti 2,8 procenta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

5:30 Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

Sněmovnou schválená senátní novela má umožnit, aby stomatologové ze zemí mimo Evropskou unii měli je…