„Zeman je nemocný člověk,“ vypálil dnes na tiskovce Topolánek. A Ovčáček si to s ním vyřídil ve dvou větách

03.01.2018 18:45

Prezidentský kandidát Mirek Topolánek dnes na tiskové koferenci prohlásil, že pokud prezident Miloš Zeman obhájí svou funkci hlavy státu, těžko ji bude dalších pět let schopen vykonávat. „Je to nemocný člověk,“ řekl, a pěkně tím namíchl jeho tiskového mluvčího Jiřího Ovčáčka.

„Zeman je nemocný člověk,“ vypálil dnes na tiskovce Topolánek. A Ovčáček si to s ním vyřídil ve dvou větách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček

Podle Topolánka je potřeba mít nového prezidenta, který bude plný sil, energie a nebude rozdělovat českou společnost. Je si jistý také tím, že Zeman bude mít velkou voličskou podporu proto, že se s ním voliči v poslední době nepotkali. „Zeman je nemocný člověk. V předvolebních debatách nevystupuje, protože by mu to ubralo podporu. Pokud bude Zeman znovu zvolen, nebude schopen plnohodnotně svůj mandát dalších pět let vykonávat,“ uvedl Topolánek na tiskové konferenci.

To, jak na prezidenta Zemana jeho soupeři v boji o Hrad útočí, o nich podle Ovčáčka ledacos vypovídá. „Pan prezident na zoufalé útoky protikandidátů v zásadě nereaguje. Za sebe mohu uvést, že se tímto prohlášením definitivně potvrdilo, že protikandidáti nemají vůbec žádný pozitivní program pro republiku,“ uvedl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…