Bez blábolení zpátky k hnojivám. Tomáš Klus zpíval ve Varech na festivalu a pustil se do Babiše i Zemana

08.07.2018 18:29

Zpěvák Tomáš Klus se na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech věnoval ve svém vystoupení premiérovi Andreji Babišovi a prezidentu Miloši Zemanovi. Na jeho výstup upozornil i server Forum24.cz.

Bez blábolení zpátky k hnojivám. Tomáš Klus zpíval ve Varech na festivalu a pustil  se do Babiše i Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Písničkář Tomáš Klus

Klus ve Varech zahrál na koncertě a mezi písněmi vyjadřoval kritiku na adresu hlavních představitelů státu. Podle jeho slov není Babiš žádný politik. K Zemanovi se pak vyjádřil v otázce pálení trenýrek. 

Původní text ZDE.

Klus také ve svých vystoupeních vyzýval k demokracii, porozumění, toleranci a úctě. Za jeho slova se mu dostalo nadšeného potlesku, píše server Forum24.cz.

„Pan Babiš všadě tvrdí, jak mu politika, slušně řečeno, ničí život a mi je ho kolikrát líto a říkám si, to by boł frajer, kdyby řek: ‚Helejďte, doved jsem vám sem nový lidi, splnil jsem, co jsem slíbil, rozčeřil vody, svěží vítr vane a je čas makat, já som není politik, tak bez blábolení jdu zpátky ku svým hnojivám.‘ Z nějakýho důvodu se mu ale nechce od válu. A to mě děsí,“ poznamenal již v minulosti Klus na adresu obou politiků, připomíná server.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…