Bílé svině, patří vám to. Na českém venkově řádí Rumuni a teče krev

07.07.2016 12:04

Další lidi napadli na Vysočině agresivní Rumuni. Poté, co byl předminulou sobotu v Humpolci brutálně pobodán mladík z diskotéky, další dva incidenty se odehrály o uplynulém víkendu. Informoval o tom server Deník.cz.

Bílé svině, patří vám to. Na českém venkově řádí Rumuni a teče krev
Foto: pixabay.com
Popisek: Násilí - ilustrační foto

„Vyšetřujeme dva incidenty v Ledči nad Sázavou a v Havlíčkově Brodě. Jednoho podezřelého máme v policejní cele, po dalších pátráme,“ citoval server jihlavskou policejní mluvčí Moniku Pátkovou.

Incident v Havlíčkově Brodě se stal v sobotu v pět hodin ráno. Jan V. se dostal do konfliktu se skupinkou cizinců kvůli pobodání dvaadvacetiletého mladíka v Humpolci. Z činu byl obviněn o dva roky starší Rumun. Za pokus o vraždu mu nyní hrozí až osmnáct let vězení. Na soud čeká ve vazbě.

Celý text je ZDE

Jan V. skupince Rumunů v Brodě čin vyčítal, protože napadený je jeho kamarád. Místo slov lítosti nad agresivním činem mu podle svědka měli cizinci říct, že je dobře, že to mladík schytal, a mělo by se to stát všem bílým sviním.

„Počkalo si na něj asi sedm Rumunů a zkopali ho. S otřesem mozku a pohmožděninami v obličeji skončil v nemocnici. Navíc si ho vyfotili a vyhrožovali, že jestli něco řekne, tak mu vyvraždí rodinu,“ řekl serveru svědek, podle něhož jsou agresoři agenturní pracovníci z brodské firmy Futaba.

Monika Pátková serveru potvrdila, že se incident odehrál v havlíčkobrodské Žižkově ulici, ale zatím se policii útočníky nepodařilo vypátrat.

Hned druhý den, v neděli večer, v Ledči nad Sázavou na Havlíčkobrodsku došlo k dalšímu incidentu, a to na místním sídlišti. „I tento případ prověřujeme. Zjišťujeme, co se vlastně stalo. Jeden cizí státní příslušník byl umístěn do cely předběžného zadržení,“ uvedla Monika Pátková. Podle informací serveru jde opět o Rumuna.

Petr Novotný z krajské záchranné služby potvrdil, že k oběma případům vyjížděly jejich sanitky. „V Brodě jsme ošetřili asi třicetiletého muže, který šel z diskotéky. V Ledči jsme vyjížděli k ošetření muže na policejní služebnu,“ uvedl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…