Chlapci si smlsnou na plešatém dědkovi v autě s českým číslem. Ondřej Neff se obává, co se může kvůli migraci odehrávat na hranicích

04.07.2018 20:22

Šéfredaktor serveru NeviditelnýPes.cz Ondřej Neff se rozepsal o předvídání premiéra Andreje Babiše (ANO). Podle jeho slov by měly Itálie a Řecko zavřít hranice. „Tak daleko ještě nejsme, nicméně se věci přece jenom mění. Itálie poskytne libyjské pobřežní stráži dvanáct dalších hlídkových člunů, i to je důležitý krok. Pocity jsou z toho smíšené,“ poznamenal Neff.

Chlapci si smlsnou na plešatém dědkovi v autě s českým číslem. Ondřej Neff se obává, co se může kvůli migraci odehrávat na hranicích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Neff

Podle jeho slov je to na jedné straně samozřejmě dobře. „Tento krok a další, které budou nezbytně následovat. Není možné přestěhovat půlku Afriky do Evropy, třebaže by si to někteří přáli (aby se o příchozí postaral někdo jiný), a k tomu vše zatím směřovalo, kdyby měly věci nadále jít v duchu merkelismu. Na druhé straně končí éra volnosti,“ dodal Neff. 

Jak poznamenal také, je zvědav, jaké výlevy buzerace a blbosti potkáme na hranicích. „K tomu se očividně schyluje jak na rakouské, tak na německé čáře. Samozřejmě si chlapci smlsnou na plešatém dědkovi v autě s českým číslem,“ poznamenal dále Neff. 

  • Původní text ZDE

Zároveň pak také závěrem hovořil o ministryni spravedlnosti Taťáně Malé a jejím opsání diplomové práce. „Kdyby u vás přistáli Marťani, neříkejte jim, že naše ministryně spravedlnosti opsala svoji diplomní práci Mikroklimatické podmínky v chodu králíků. Mysleli by si, že si z nich děláte prdel, a znáte Marťany, oni dovedou být zlí,“ uzavřel Neff.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…