Dagmar Havlová hrozí házením vajec z oken. Bude zle

13.06.2021 18:17

Někdejší první dáma Dagmar Havlová se velmi výrazně rozčílila na svém instagramovém profilu. Důvodem bylo to, že se jí před domem nashromáždili turisté, jimž průvodce vyprávěl o historii objektu. Podle ní šlo o akci projektu Prázdné domy Petra Zemana. Havlovou však celá věc nazlobila a v diskusi uvažuje o tom, že příště vezme hadici s vodou či plato vajec.

Dagmar Havlová hrozí házením vajec z oken. Bude zle
Foto: screen: Instagram D. Havlové
Popisek: Turisté před domem D. Havlové

Anketa

Je korektní, jak Andrej Babiš nadává Pirátům kvůli migraci?

97%
2%
hlasovalo: 25395 lidí

„Nedělní klid. Už toho mám dost. Už jsem rozčilená! Nejsem muzeum!!!!! Prosím snažně!!! Nevíte, kam se obrátit? Stojí tady zástup za zástupem. Pište mi do zpráv. Děkuji moc! Vám klidný a nikým nerušený odpočinkový víkend,“ napsala Havlová, jež sdílela i video, jak celá akce vypadá.

„Asi dvacet minut tady žvaní,“ je slyšet na videu hlas Havlové. Lidé na ni také mávají.

Zdroj: Google Maps

„Zatím vím, že pán pracuje na státním zastupitelství, tudíž si ho platíme z daní a tady si inkasuje 150 Kč za jednoho člověka,“ podotkla Havlová následně v diskusi. 

Z webu Prazdnedomy.cz.

„Toto je soukromý dům, narušovat hlasitou dlouhou prohlídkou je přinejmenším netaktní. Dívat se mi do oken, která jsou otevřena a do otevřených dveří také. Je to otázka vkusu. Jít si dlouhý výklad říct kousek dál, kde nebudete nikomu narušovat právo na soukromí,“ radí pak také Havlová, co by měla skupinka udělat.

„V žádné demokracii si toto nikdo nedovolí. Takt, cit a právo ctít soukromí druhého je slušnost!“ rozčílila se.

V diskusi jí pak také někteří radí, aby příště vzala hadici s vodou. A Havlová souhlasí. 

Přitakává však i na to, když jí jiná uživatelka radí plato vajec.

„Já bydlím nad hernou, takže kolikrát mám chuť poslat dolů plato vajec,“ píše uživatelka. „Ano, už mám nachystané,“ odvětila Havlová.

„Nedělej lidem to, co nechceš, aby dělali tobě. Moji milí, děkuji Vám za ohlasy a vyjádření podpory k obecnému taktu, zachování soukromí a klidu, o který jsem tolik stála. Vím už vše, co potřebuji a zařídím se dle toho. A to jenom díky Vám a Vašim příspěvkům. A protože mám ještě pracovní akci, vypínám na čas diskusi, neb se jí nebudu moci zúčastnit. Ať žije sounáležitost, úcta a respekt člověka k člověku. Hezký večer. Vaše Dagmar Havlová,“ dopsala poté, co si přečetla rady v diskusi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…