Jaromír Soukup slaví. Bitvu Horáčka, Ovčáčka a Hájka sledovalo rekordní množství diváků

03.01.2018 21:02

Více než čtvrt milionu diváků sledovalo první novoroční díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, který byl odvysílán 2. ledna na TV Barrandov. Hosty tohoto dílu byli prezidentský kandidát Michal Horáček, tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček a bývalý tiskový mluvčí exprezidenta Václava Klause Petr Hájek.

Jaromír Soukup slaví. Bitvu Horáčka, Ovčáčka a Hájka sledovalo rekordní množství diváků
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

Hosté v přímém přenosu odpovídali na otázky moderátora pořadu Jaromíra Soukupa, ale jak je zvykem u lidí v publiku, do kterého byli pozváni příznivci jednotlivých politických stran a kandidátů, docházelo k názorovým střetům, jež jsou v rámci diskuse velmi žádané, což se podle informací serveru Týden.cz nakonec nejvíce projevilo na sledovanosti dílu.

Premiéru tohoto dílu totiž sledovalo přes čtvrt milionu diváků. Od začátku pořadu se sledovanost zvyšovala, a to až k maximu 433 tisíc diváků. Tři minuty v kuse jej dokonce sledovalo 630 tisíc diváků, a stal se tak nejsledovanějším pořadem stanice.

„Velmi mě těší, že jsme první novoroční Arénu Jaromíra Soukupa odstartovali takto rekordním číslem. Náš styl politickodiskusních formátů, který podle mého na českých obrazovkách doposud chyběl, si našel opravdu velkou oblibu u diváků, což potvrzuje i fakt, že Skupina Barrandov v roce 2017 posílila na své dosavadní maximum, kdy všechny její stanice dosáhly svých historicky nejlepších výsledků. Meziroční nárůst skupiny o 18 procent je dokonce nejvyšší na trhu,“ neskrýval radost z úspěchu generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …