Kandidát na Hrad Franz: Podporuje ho i vekslák z Bony a klid

05.08.2012 21:25

Praxe, která doposud byla doménou volebních systému anglosaských zemí se pozvolna přenáší k nám. Může za to přímá volba prezidenta. Jednotliví kandidáti v současnosti nabalují své podporovatele a výjimkou není ani poslední přihlášený Vladimír Franz, který se pochlubil úlovkem herce a moderátora Tomáše Hanáka.

Kandidát na Hrad Franz: Podporuje ho i vekslák z Bony a klid
Foto: fcb
Popisek: Vladimír Franz

Profesor Vladimír Franz vlétl na mediální scénu jako uragán a v současnosti úpěnlivě shání 50 tisíc podpisů potřebných pro kandidaturu. Profesor hudby, právník a malíř v jedné osobě se na svém facebookovém profilu, který za pár dnů získal víc sympatizantů než profily Zemana, Švejnara a Fischera dohromady, pochlubil podporou herce Tomáše Hanáka, jenž na jeho podporu uvedl:

“To jméno mě před časem napadlo také. Obdiv, úcta, naprostý respekt - plus, samozřejmě, česká závist... Ale v tomhle případě bych byl na naši zemi pyšný: že dokáže být nepředpojata - kdyby tu žilo 10 miliónů nevidomých, ale dobře slyšících, přišel by i důkaz, že se snad konečně měníme.”

Není to problém

Vladimír Franz připomínající vizáží hříčku designerů z filmu Avatar nevidí ve svém vzhledu problém. V rozhovoru pro server Novinky.cz doporučoval čtenářům, potenciálním voličům, aby nebyli povrchní.

„Posuzovat lidi jenom podle obalu, slupky? Podstatné je, co je pod ní. Nebo ne? Museli bychom mít hodně nízké mínění o jiných státnících či politicích, pokud bychom předpokládali, že by mě moje tvář měla před nimi diskvalifikovat. Koneckonců díky své tvorbě jsem se s mnohými z nich osobně poznal a nezaznamenal jsem, že by se mnou měli nějaký problém,“ uvedl Franz.

Kdo okrádá stát, okrádá všechny

Hudebník se snaží voliče oslovovat prostřednictvím video spotů, které pravidelně umisťuje na své stránky. V tom posledním se zamyslel nad korupcí a extremismem. Podle Franze nyní platí víc než kdykoli jindy tvrzení, že kdo okrádá stát, okrádá všechny.  

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: koz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…