Klvaňa v ČT drtil Trumpa a pak to sám schytal: Trump je Putinův agent, ble, ble, ble, line se z Kavčích hor. Kape mu na karbid. Dodnes nevydejchal, že v Brdech není radar!

16.07.2018 20:37

V pondělí se uskutečnilo ostře sledované setkání současných prezidentů Spojených států a Ruska Donalda Trumpa a Vladimira Putina v Helsinkách. Ruský prezident dnes v Helsinkách jednal se svým americkým protějškem mezi čtyřma očima přes dvě hodiny. Po tiskové konferenci obou státníků se strhla lavina hodnotících komentářů i ze strany české veřejnosti. Mnohé rozrušil výrok Tomáše Klvani v ČT24, že Trump se choval jako Putinův agent.

Klvaňa v ČT drtil Trumpa a pak to sám schytal: Trump je Putinův agent, ble, ble, ble, line se z Kavčích hor. Kape mu na karbid. Dodnes nevydejchal, že v Brdech není radar!
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Společná tisková konference Donalda Trumpa a Vladimira Putina.

Na Twitteru si například šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek rýpl do společného setkání obou státníků: „Objednávka obou státníků při společném jednání byla standardní a transparentní: Láhev vodky, mapa Evropy.“ Nad setkáním ruského a amerického prezidenta se zamýšlí i komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk: „Stejně by mě zajímalo, jaký to je sednout si k jedný misce s chlapíkem, kterej vám pomáhal do současný pozice, a usilovně se tvářit, že jste silnější pes,“ napsal na Twitteru.

 

 

 

Komentářům se nevyhnul ani mluvčí prezidenta republiky: „Dnes se plně potvrdila má teze z roku 2016: Pražské kavárně vždy vadila východní půlka. Po vítězství D. Trumpa jí vadí i ta západní. A tak zůstala osamocena mezi půlkami,“ uvedl Jiří Ovčáček na svém twitterovém účtu.

„Americká volební noc v ČT Praha pokračuje. Trump je Putinův agent, ble, ble, ble, line se z Kavčích hor,“ pokračuje Ovčáček na adresu komentáře Tomáše Klvani z FSV UK. Ten totiž na ČT24 uvedl, že Trump se choval jako Putinův agent, obhájce a poradce. „On ho tam v podstatě podporoval téměř ve všem, a to v okamžiku, kdy jeho bezpečnostní služby a jeho vyšetřovatel oficiálně obvinili ze zločinu dvanáct agentů ruské zpravodajské služby,“ uvedl Klvaňa v ČT24. Tento výrok nenechal klidným ani komentátora Petra Paulczyňského. „Trump je Putinův agent. Tomu chlapovi asi kape na karbid,“ řekl na adresu Klvani. „On dodnes nevydejchal, že v Brdech není radar,“ pokračuje v hodnocení Klvaňova výroku i komentátor Štěpán Kotrba.

 

 

 

Michal Romancov politický geograf hodnotí setkání státníků zase následovně: „Obávám se, že jsme viděli, jak americký prezident akceptoval argument, že Rusko a USA jsou v podstatě stejné demokracie, neboť potřeboval (a přijal) pomoc od ruského prezidenta v obraně proti obviněním, která proti němu vznesla vlastní země...“

 

 

Ironicky hodnotí summit i novinářka Irena Ryšánková: „Donald Trump, zdá se, se ocitl v dobré společnosti ‚Putinových pohůnků‘. A co na to ty transatlantické vazby? Neměla by se svolat mimořádná schůze Sněmovny?“ zamýšlí se na Facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…