Kokain a orgie kolem Miloše Zemana? Šokující titulní strana nejčtenějších novin

05.11.2018 10:45

Někdy stačí málo a začne válka. I tak se dá s nadsázkou hovořit o nynějších slovních přestřelkách mezi někdejším protokolářem Hradu Jindřichem Forejtem a kancléřem Vratislavem Mynářem a jeho ženou Alex. Píše o tom dnešní vydání Blesku, a to hned na titulní straně, kde velkými písmeny vypichuje slova kokain, válka a orgie.

Kokain a orgie kolem Miloše Zemana? Šokující titulní strana nejčtenějších novin
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý šéf hradního protokolu Jindřich Forejt

A o co jde? Forejt pro deník uvedl, že považuje za nevkusné, že Alex Mynářová seděla v první řadě při oslavách 28. října ve Vladislavském sále. Přirovnal to k Anglii, kdy by si do stejné řady s královskou rodinou sedla manželka dvorního hofmistra nebo komořího. Mynářová následně Forejta usadila na svém facebookovém profilu. 

Anketa

Vadí vám, že Jarek Nohavica osobně přijal medaili od Putina?

6%
94%
hlasovalo: 25734 lidí

„Jindřichu Forejte, myslím, že nevkusné je zcela něco úplně jiného,“ odpověděla Mynářová a přidala Forejtovu aféru z roku 2016, kdy muž jemu podobný šňupe bílou sypkou látku. 

A do celé kauzy se zapojil i Mynář, když Blesku uvedl, že „orel much nelapá“. „Přijde mi nepatřičné, že o nevkusu mluví člověk, který šňupe koks a pořádá orgie s prostituty. Protokol si převážně tvoří jeho šéf, jímž pan Forejt už naštěstí není. Nejsme monarchie, náš protokol je republikánský, tj. demokratický, prostý a důstojný. A žádný protokol neponižuje ženy,“ rozjel se Mynář s tím, že Alex seděla naprosto správně vedle svého muže. 

Forejt se však nedal a pro Blesk se vyjádřil následně: „Panu Mynářovi bych rád připomněl, že na základě jím opatřených materiálů jsem byl vyšetřován policií, která v září 2017 došla k závěru, že jsem se nedopustil žádného trestného činu ani pochybení.“ A dodal i to, že z Hradu odešel právě kvůli tomu, že odmítal akceptovat požadavky týkající se nemístného zasahování do pravidel protokolu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…