Konec demokracie v Evropě. Dárečky od uprchlíků. Exdiplomat sepsal mrazivá varování

08.12.2016 13:01

Na rostoucí vliv islámských voličů vůči postupnému odbourávání demokracie v Evropě upozorňuje na svém facebookovém profilu někdejší diplomat, člen SPD Jiří Kobza.

Konec demokracie v Evropě. Dárečky od uprchlíků. Exdiplomat sepsal mrazivá varování
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

„Volby londýnského primátora stejně jako volby v Rakousku ukázaly jasný a truchlivý obraz rostoucího politického vlivu muslimských voličů na politické dění v zemích západní Evropy (tedy tam, kde kdysi byl onen pro nás bájný Západ a kde se nyní rýsují základy budoucího evropského chalífátu),“ píše Kobza.

Podle něj tak dochází na potvrzení varovných slov všech, kteří se zabývají podstatou politického islámu a kteří již léta upozorňují na sebevražednou lehkomyslnost evropských vládců, „kteří snad z hlouposti, snad za peníze, přenechávají Evropu kus po kuse muslimským nájezdníkům“.

„Tito sem tentokrát nepřicházejí s meči a kopími, ale vyzbrojení neomezenými rozpočty naftových dolarů a miliony nadšených stoupenců. Podplácejí politiky, financují proimigrantské neziskovky, skupují nemovitosti, vytváří muslimské enklávy, staví mešity a nejrůznější ‚islámská kulturní centra‘, které slouží jako výchozí body islámské radikalizace,“ upozorňuje Kobza.

Anketa

Zajdete o Vánocích do kostela?

41%
59%
hlasovalo: 5250 lidí

Uvádí také, že muslimové nás přicházejí ovládnout pod převlekem „uprchlíků“. „Protože evropské vlády jsou natolik slabé, zkorumpované a natolik soustředěné na vlastní žabomyší války, že ‚pro strom nevidí les‘,“ zmiňuje Kobza.

A varuje, že pokud přistoupíme na direktivy Evropské komise a poskytneme volební právo imigrantům, je jenom otázkou nepříliš dlouhého času, kdy nás přehlasují a naše země se připojí k těm západním zemím, které již jsou na cestě změn v islámský totalitní chalífát se středověkými zákony.

„Je NEJVYŠŠÍ ČAS opustit sebevražednou Evropskou unii a snažit se bránit a přežít společně s posledními zeměmi, které ještě zůstaly jakž takž evropské!“ vyzývá Kobza.

Upozorňuje ještě na jeden problém, související s migrací. „Pracoval jsem na zdravotnickém projektu v hraniční oblasti mezi Zambií a Angolou a měl jsem možnost seznámit se s pravdivými statistikami zdravotního stavu obyvatel. Průměrná délka života v oblasti je 32 let! Samozřejmě mluvím o přirozených, nikoliv násilných úmrtích. Hlavním zabijákem je malárie, dále pak AIDS, plicní choroby jako TBC apod., dysenterie, pohlavní choroby a především jejich libovolné kombinace. Když k tomu připočtu rozsáhlou sbírku nejrůznějších mikro a makro parazitů (endo i exo), které si s sebou imigranti přivážejí, má se naše zubožené zdravotnictví opravdu na co těšit,“ poukazuje na jeden ne příliš známý problém.

Kobza si stýská nad tím, že naše vláda, Poslanecká sněmovna i Senát nedělají v této věci nic. „Protože nikdo z nich vůbec nechápe, o co se jedná, že to, co se vytrvale blíží, je srovnatelné s následnými efekty výbuchu jaderné pumy, způsobující pomalé a postupné vymírání obyvatelstva,“ píše dále Kobza.

Podle něj má jedině SPD program, který skýtá řadu opatření na ochranu obyvatelstva před importem epidemií. „Je to především velice striktní imigrační politika, protože když omezíme pohyb nežádoucích osob přes naše hranice, omezíme možnosti nákazy např. vody bakteriemi nebo parazity ze stolice. Je ale nezbytný aktivní přístup našich bezpečnostních složek,“ dodává Kobza.

Celý text Jiřího Kobzy na jeho facebookovém profilu:

Rostoucí vliv islámských voličů na postupném odbourávání až zničení demokracie v Evropě.

Volby londýnského primátora stejně jako volby v Rakousku ukázaly jasny a truchlivý obraz rostoucího politického vlivu muslimských voličů na politické dění v zemích západní Evropy (tedy tam, kde kdysi byl onen pro nás bájný Západ a kde se nyní rýsují základy budoucího evropského chalifátu). Dochází na potvrzení varovných slov všech, kteří se zabývají podstatou politického islámu a kteří již léta upozorňují na trestuhodnou a sebevražednou lehkomyslnost evropských vládců, kteří snad z hlouposti, snad za peníze, přenechávají Evropu kus po kuse muslimským nájezdníkům. Tito sem tentokrát nepřicházejí s meči a kopími, ale vyzbrojení neomezenými rozpočty naftových dolarů a miliony nadšených stoupenců. Podplácejí politiky, financují proimigrantské neziskovky, skupují nemovitosti, vytváří muslimské enklávy, staví mešity a nejrůznější „islámská kulturní centra“, které slouží jako výchozí body islámské radikalizace. Pod převlekem „uprchlíků“ přicházejí nás ovládnout, protože Evropské vlády jsou natolik slabé, zkorumpované a natolik soustředěné na vlastní žabomyší války, že „pro strom nevidí les“.

Situace je jasná! Pokud přistoupíme poníženě na zničující direktivy Evropské komise a poskytneme volební právo imigrantům, je jenom otázkou (nepříliš dlouhého) času, kdy nás přehlasují a naše země se připojí k těm západním zemím, které již jsou na cestě změn v islámský totalitní chalifát se středověkými zákony.

Je NEJVYŠŠÍ ČAS opustit sebevražednou Evropskou unii a snažit se bránit a přežít společně s posledními zeměmi, které ještě zůstaly jakž takž evropské!

Už před třemi lety jsem napsal a zveřejnil varování:

Dárečky, které nám vezou imigranti z Afriky

Zatímco diskuze o bezpečnostních rizicích plynoucích z vlny imigrantů pro náš stát se pomalu a obezřetně (hlavně nikoho nenaštvat) rozbíhá, druhé a neméně hrozivé riziko je opomíjeno. Pracoval jsem na zdravotnickém projektu v hraniční oblasti mezi Zambií a Angolou a měl jsem možnost seznámit se s pravdivými statistikami zdravotního stavu obyvatel.Průměrná délka života v oblasti je 32 let! Samozřejmě mluvím o přirozených, nikoliv násilných úmrtích. Hlavním zabijákem je malárie, dále pak AIDS, plicní choroby TBC apod.), dysenterie, pohlavní choroby a především jejich libovolné kombinace. Když k tomu připočtu rozsáhlou sbírku nerůznějších mikro a makro parazitů (endo i exo),které si sebou imigranti přiváží, má se naše zubožené zdravotnictví opravdu na co těšit. Obávám se, že v celé zemi nebude dost víček PET lahví na to,aby zaplatily léčbu nejenom migrantů, ale především až se tyto nemoci začnou přenášet i na naše lidi, kteří navíc proti většině z nich nemají protilátky.

Co teda dělá naše vláda, aby ochránila svůj národ, ze kterého se má tak dobře? Co dělá naše slavná Poslanecká sněmovna a Senát ? Povím vám to: nedělají nic, protože nikdo z nich vůbec nechápe, o co se jedná, že to co se vytrvale blíži, je srovnatelné s následnými efekty výbuchu jaderné pumy, způsobující pomalé a postupné vymírání obyvatelstva.

Jediná SPD má program, který skýtá řadu opatření na ochranu obyvatelstva před importem epidemií. Je to především velice striktní imigrační politika,protože když omezíme pohyb nežádoucích osob přes naše hranice, omezíme možnosti nákazy např vody bakteriemi nebo parazity ze stolice.Je ale nezbytný aktivní přístup našich bezpečnostních složek.

Tlačte na své poslance a místní politiky, jak chtějí chránit zdraví ve svých oblastech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…