Krejčík řekl sjezdu ČSSD, že by mohl být změnou

18.02.2018 15:59

Kandidát na předsedu ČSSD Miroslav Krejčík řekl v dnešním nominačním projevu delegátům sjezdu, že by mohl být změnou. Nenechal by sociální demokraty, jak uvedl, uprostřed bitvy osamocené, jako to udělal v půlce loňského roku před podzimními sněmovními volbami tehdejší předseda ČSSD Bohuslav Sobotka.

Krejčík řekl sjezdu ČSSD, že by mohl být změnou
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Bývalý ředitel Vojenského zpravodajství Krejčík se nezmínil o tom, jaký postoj by měla strana zastávat k případným jednáním s hnutím ANO o vládě.

Krejčík rozebíral v projevu mimo jiné své motivace ke kandidatuře. Uvedl, že loni ČSSD a jejímu vedení stejně jako další členové a patrně i voliči přestal rozumět.

„ČSSD je vnímána jako strana, která má velmi silný klientelistický systém, který odrazuje a dělá z ní stranu nevolitelnou,“ uvedl Krejčík. ČSSD podle něho ani neumí vysvětlovat vlastní program. „Potřebujeme se dostat na 15 a více procent, abychom mohli opět začít prosazovat v praxi svou politiku,“ dodal.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…