Kuras si ťuká na čelo: Stejní lidé podporují LGBT, ale i islám. Ten až bude u moci, zlikviduje je

08.09.2021 22:32

Novinář a spisovatel Benjamin Kuras se v rozhovoru pro server Kupředudominulosti.cz věnoval problematice genderu a homosexualismu. A přišel se zajímavým zjištěním – stejní lidé, kteří podporují LGBT, protežují také islám. „Nechápou ale, že až se islám dostane k moci, zlikviduje je,“ dodává.

Kuras si ťuká na čelo: Stejní lidé podporují LGBT, ale i islám. Ten až bude u moci, zlikviduje je
Foto: Hans Štembera
Popisek: Spisovatel a publicista Benjamin Kuras

Kuras připomíná, že kdysi napsal do Playboye článek o diverzitokracii, čímž chtěl poukázat na roztříštění společnosti na různé odlišující se skupinky, kde se využívá právě to, že se lidé nějakým způsobem liší, ať genderově, sexuální preferencí nebo sexuální náchylností, jak se tomu říká u homosexuálů a leseb. A jestli je to preference, nebo přírodní sklon, o tom už není debata.

Debata je o tom, že se těchto lidí nyní politicky zneužívá k roztříštění společnosti na drobné, rozeštvané, vzájemně se nenávidící složky.

„A pozoruhodné je, že když si vezmeme genderismus a homosexualitu na jedné straně a islám na straně druhé, tak tito diverzitokraté, rozvraceči jednotné společnosti, fandí jak homosexualitě, tak islámu,“ dodává Kuras.

Původní zdroj ZDE.

Anketa

Je generace lidí narozených po roce 1980 připravena plně převzít vládu nad Českem?

3%
95%
hlasovalo: 10894 lidí
To podle něj celé postrádá logiku: „Protože v islámu je homosexualita zakázaná, a v mnohých státech pod trestem smrti. Stejně všechno LGBT a genderismus.“

Čím si to celé vysvětluje? „Vysvětluji si to rozdíly a kontrasty, které jednotlivé skupiny mají, spojuje je touha zničit kapitalismus a západní civilizaci. Až se jim to podaří, tak se samozřejmě islám pustí do homosexuálů a do feministek, a nikdo se s nimi nebude bavit o tom, jestli mají práva. Ať se podívají do Saúdské Arábie nebo do Íránu,“ dodává.

Tito aktivisté, co chtějí zničit kapitalismus a demokracii, však nemají promyšlené, co by mělo následovat pak. „Oni to právě nemají spočítané. Pořád u nich existuje idea společného lidstva, kde všichni myslí stejně a všichni mají všechny rádi. Takový svět nikdy nebyl. Člověk má vždy rád někoho na úkor jiného, nebo více než někoho jiného, jinak by se těžko dokázalo, že ho má rád. To je takové: ‚Miluji lidstvo, ale lidé mě serou.‘“

Do určité míry zde prý hraje roli touha někoho okrást. „Ve smyslu: ‚My tady uděláme revoluci a okrademe ty, kteří na nás zbohatli.‘ Migranti sem také přicházejí proto, aby tady někoho okradli, a ne-li přímo na ulici někoho přepadnout, tak každopádně vybíráním podpory v uprchlické nezaměstnanosti, na kterou vydělávají lidé, kteří tady chodí do práce.

Takže to je zase snaha vytěžit něco z někoho, kdo je úspěšný. A to bude pořád jeden z memů v myslích neúspěšných, kterého někteří úspěšní dovedou zneužít k tomu, aby zvítězili nad jinými úspěšnými,“ míní Kuras.

Nejpočetnější skupinou ve světě, která potřebuje pomoc, jsou dnes podle Kurase křesťané v islámském světě. „Jednak by pomoc měli dostat nejpotřebnější, ale především by to měli být ti, kdo jsou perzekuováni za svou víru nebo politické přesvědčení. A takovou nejpočetnější skupinou jsou dnes křesťané v islámském světě, které ale nikdo nezachraňuje,“ dodal závěrem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…