Landovský: Schwarzenberg mě nezklamal. On ne

28.07.2011 6:35

Herec Pavel Landovský a ministr zahraničí Karel Schwarzenberg jsou přátelé. I když není spokojen s vládou Petra Nečase, Schwarzenberg ho prý nezklamal.

Landovský: Schwarzenberg mě nezklamal. On ne

"Karel Schwarzenberg mě nezklamal. On ne," řekl Landovský v rozhovoru pro MF Dnes. Jinak ale Nečasův kabinet nijak v lásce nemá. "To není vláda - to je sehraná parta, před kterou není úniku. Řeší problémy, které jsou vyřešené, a když problémy nejsou, tak si je vymyslej."

Landovský byl nedávno v nemocnici a Schwarzenberg ho tam navštívil. Exprezident Václav Havel, další z jeho přátel, ho ovšem nenavštívil. "Ten je prej na tom teď ještě hůř než já," poznamenal herec. "Všichni jsou na tom nějak špatně."

Naposledy prý viděl exprezidenta na premiéře jeho filmu Odcházení. Právě Havlovy filmové prvotiny se Landovský zastal, když ji někteří politici (např. Vítězslav Jandák) kritizovali. Sám Landovský na tom rovněž není zdravotně nejlépe. Co mu je, prý neví. Zkrátka blbě.

Čtěte:

Landovský brání Havlův film: Jandák je kokot

Měl jsem zůstat v Rakousku. Je to tu zlodějskej kotel, láteří Landovský

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…