Lydie Franka Bartošová na Nově: Ivan by měl být premiérem. Nelže a nekrade, to bude změna

07.10.2021 22:58

Monika Babišová, Jana Fialová a Lydie Franka Bartošová. Všechny tyto dámy sdělily prostřednictvím TV Nova, proč by jejich manželé měli být premiérem. „Petr je prostě borec,“ řekla mimo jiné Jana Fialová, Monika Babišová pak mluvila o Babišově energii a Lydie Franka Bartošová zmínila, že její muž Ivan má srdce lídra.

Lydie Franka Bartošová na Nově: Ivan by měl být premiérem. Nelže a nekrade, to bude změna
Foto: screen TV Nova
Popisek: Lydie Franka Bartošová, manželka Ivana Bartoše

„Proč by Andrej měl být premiér? No já nikoho lepšího vlastně neznám. Andreje znám téměř 28 let, máme spolu dvě děti, je to skvělý táta, děti ho mají moc rády, je zodpovědný, vždycky všechno, co nám slíbil, tak to splnil. Je to samozřejmě workoholik, dříč, takže ho doma téměř nevídáme, což nám vadí. Ale Andrej je neskutečně energický, nevím, kde tu energii bere pořád, je urputný, takže všechno, co si zamane, toho dosáhne, i kdyby to mělo trvat léta. A já jsem na něj neskutečně pyšná za to, co dělá pro naši zemi. Myslím si, že všechno dělá velmi zodpovědně, a myslím si, že by tam měl určitě zůstat,“ řekla ve vysílání Monika Babišová.

„Musím říct, že je skvělý manžel, výborný otec, má spoustu životních i profesních zkušeností a také spoustu dobrých vlastností. Je velmi pracovitý a vytrvalý. Když něco začne, tak to vždycky dotáhne do konce. Je velmi vzdělaný a sečtělý. Dokáže být empatický, a přitom věci řeší racionálně. Umí kolem sebe vytvářet motivující prostředí, které lidi povzbuzuje a stmeluje. A skutečně výjimečný je tím, jaké hodnoty vždycky zastával a kterých se držel. Ať to bylo za komunistů, nebo v době, kdy vedl jako rektor Masarykovu univerzitu v Brně, nebo teď v politice. Petr je prostě borec, jak říkáme v Brně,“ hovořila o svém manželovi Jana Fialová.

„Ivan by měl být premiérem, protože je to čestný člověk, protože má srdce lídra, kterému opravdu na lidech záleží, protože mu není jedno, jak politická rozhodnutí dopadají na lidské životy, a konečně myslím, že mít premiéra, který nelže a nekrade, by byla důležitá změna, kterou všichni potřebujeme, a já doufám, že si ji i zasloužíme,“ poznamenala Lydie Franka Bartošová.

A právě tato slova rozhorlila Andreje Babiše. „My máme premiéra, který lže a krade? To jsem nevěděl,“ poznamenal následně Babiš. „Tak jsou lidé, pane premiére, kteří si to myslí. A myslím si, že v demokratickém systému si může myslet a říkat vcelku každý, co chce,“ odvětil Koranteng a šlo se dál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…