Milan Kohout chtěl léčit české sobectví a poslali ho do prdele. Čtěte více

11.02.2016 20:51

KOHOUTA DO KOUTA Performer Milan Kohout tentokrát ve své pravidelné rubrice líčí, jak dopadla jeho performance, kterou chtěl léčit české-slovenské sobectví a rasistické běsy, které zde začaly řádit. Jak to dopadlo si raději přečtěte sami.

Milan Kohout chtěl léčit české sobectví a poslali ho do prdele. Čtěte více
Foto: Archiv MK
Popisek: Performer Milan Kohout (vlevo)

Proč nepřijmeme do našeho Česka-Slovenska alespoň jedno procento chudáků utíkajících z válek naší civilizací vyvolaných?

Kde se po revoluci najednou objevilo v Česku-Slovensku tolik nenávisti a sobectví?

Byla opravdu sametová revoluce jen a jen o touze po zboží a nudných a nezáživných banánech?

Je dnešní český xenofobní a rasistický běs vyvolaný frustrací nad tím, že nás ty banány neuspokojily a chceme ještě zkusit zažít vlastnění vil za městy, obrovská neekologická auta s prolhanými volkswagenostními testy zplodin typickými pro kapitalistické podnikatele, zažít chuť arogantního ovládání a majitelství práce lidí ve svých podnicích, vlastnění žen jako sexuálních otrokyň, létání na ostrovy pro vyvolené, kde si budeme vyvalovat sádelnaté podnikatelské pupky a v rukách držet namixované drinky, čumět na nikdy nekončící komerční a zaprodané sportovní hry s gladiátory napumpovanými dopingovými drogami, zatímco všichni nad tím zavíráme oči, abychom viděli ty své přitroublé koně vítězit v podvodných soutěžích?

CELÝ SERIÁL "KOHOUTA DO KOUTA"

Chceme se ještě zkusit potloukat dlouhé hodiny v nákupních centrech při bezduchém pátrání po nějakém předem neplánovaném zboží, které si narveme do svých naleštěných ocelových krabic na pryžových kolech poháněných výbuchy zapálené ropy pumpované z prehistorických časů dinosaurů a chrlící smrady do stále žhavější atmosféry? Chceme ještě dlouho věřit idiotským pavědeckým analýzám nějakého nafoukaného a omezeného Santa Klause o neexistenci globálního oteplování? Chceme se ještě dál potácet ulicemi s nábožnými elektronickými krabičkami v rukách a neustále s někým komunikovat a surfovat až do zblbnutí mysli ztrácející soudnost nad prostorem a časem?

Chceme se zavalit příšerně nekvalitními zbytečnostmi vyráběnými pro princip „výroby pro výrobu“, jen aby se naplňovaly vzorce „nevyhnutelného“ ekonomického růstu vyučovaného pravicovými zaslepenými ekonomy na vysokých školách připravujícími další generaci nenažraných konzumentů prázdnoty a marnosti kapitalistického idiotismu?

A do tohoto štvaní se za lesklými hovny by se nevešlo jedno procento mrznoucích chudáků prchajících z námi způsobené mizérie světa, který je jen dojnou krávou pro kapitalismus zabezpečující náš nesmyslný život? Alespoň jedno procento našich obyvatel???

Tady je performance, kterou jsem dělal na jakémsi česko-slovenském festivalu marnosti, kde se nabízela léčba drogových závislostí způsobem léčby důsledků naší marnosti namísto léčby příčin. Jak typické pro naši civilizaci, že?

Když jsem požádal pracovnici onoho „léčebného“ centra, aby mně pomohla vyléčit drogovou závislost na trhu, tak mi řekla, ať si z ní neutahuji a nechápavě mě poslala do prdele.

Klece omezených, principem trhu zformovaných myslí jsou vybavené opravdu pevnými mřížemi.

Milan Kohout léčil závislost na trhu. Foto: Archiv Milana Kohouta

A takto dopadl. Foto: Archiv Milana Kohouta


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…