Mladý Babiš hodiny vyprávěl: Můj cíl není škodit. Počkat, beru zpět. Kdyby mě zaměstnali jako stíhacího pilota, rád bych někde uškodil

12.09.2021 9:10 | Zprávy

Všimli si mě, všimli si mě, všimli si mě! Andrej Babiš mladší poskytl rozsáhlý rozhovor Deníku N, v němž konstatoval, že jeho otec a šéf hnutí ANO Babiš starší je morálně nemocný člověk, kterému by prospělo pobýt si ve vězení. Babiš mladší považuje svého otce za psychopata a mafiána. Prozradil na sebe, že chtěl být stíhacím pilotem a někomu škodit, ale v civilním životě podle svých vlastních slov nechtěl škodit nikdy nikomu. Jen chce očistit své jméno.

Mladý Babiš hodiny vyprávěl: Můj cíl není škodit. Počkat, beru zpět. Kdyby mě zaměstnali jako stíhacího pilota, rád bych někde uškodil
Foto: Prostor X
Popisek: Andrej Babiš ml.

Novináři důkladně vyzpovídali syna stávajícího premiéra Andreje Babiše, Andreje Babiše mladšího. Ten o svém otci prohlásil, že je to morálně nemocný člověk, kterému by pobyt ve vězení prospěl.

„On je morálně nemocný člověk, myslím si, že by mu prospělo si trochu posedět, že by ho to vyléčilo. A já bych věřil, že existuje spravedlnost. Řekl bych si, že s Českou republikou to není až tak špatné, že tady nakonec funguje právní stát. Takže tak,“ uvedl doslova na adresu svého otce Babiš mladší.

Zdůraznil také, že hodlá žalovat svého otce, ale konkrétní podobu žaloby prý nechá na právníkovi. Nejen za to, že byl v roce 2017 podle svých slov zavlečen na ukrajinský Krym, dnes ovládaný Ruskem, ale i za jiné věci.

„To, co se nyní děje, je jasný výsledek mé aktivity, toho humbuku. Všimli si mě politici, všimli si mě, všimli, všimli si mě! Všimla si mě i média. A skončilo to tak, že nakonec asi cítila nějaký tlak i policie, protože ji zmiňovali lidé na Twitteru,“ prohlásil Babiš mladší.

Podle svých vlastních slov nechce stávajícím „humbukem“ nikomu škodit.

„Můj cíl nikdy v životě nebyl, není a nebude škodit. Počkat, to beru zpátky – kdyby mě někdo zaměstnal jako stíhacího pilota, s radostí bych někde uškodil. Vždycky jsem chtěl být stíhací pilot. Ale v civilním životě, jako normální člověk, který má normální život, jsem nikdy nechtěl nikomu ubližovat. Můj cíl není otci ubližovat. Můj cíl je očistit se a dosáhnout spravedlnosti. A mimochodem pevně věřím, že můj případ ukáže, jestli v této zemi ještě stále funguje právní stát,“ zaznělo od premiérova syna.   

„Je to psychopat, je to mafián,“ pronesl na adresu svého otce Babiš mladší.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…