Motýle, smáli se Babišovi. Takto jim to na konci roku vrátil

01.01.2020 12:45

Bujaré oslavy nástupu nového roku utichly. Zástupci české politické scény je slavili různými způsoby. Například premiér Andrej Babiš (ANO) si je odjel užít s manželkou do rakouských Alp, odkud nezapomněl vše náležitě zdokumentovat. Předseda Pirátské strany Ivan Bartoš se vydal se svou ženou do Plzně, kde navštívili s dcerou Techmanii. Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová manželovi emotivně děkovala za podporu, píše Blesk.cz.

Motýle, smáli se Babišovi. Takto jim to na konci roku vrátil
Foto: Zdroj: Facebook A. Babiš
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Krátce před Silvestrem premiér Babiš na svém facebookovém profilu avizoval, že, „do konce roku ode mě máte klid“. Nakonec své příznivce nenapínal dlouho a zveřejnil fotografii se svou manželkou Monikou a dětmi Vivien a Frederikem. „Miluju motýle ♥ Veselého Silvestra vám všem,“ vzkázal předseda vlády.

Svým příspěvkem se vracel k svému letošnímu projevu na schůzi Česko-německé obchodní a průmyslové komory, kde uvedl: „My v Čechách máme rádi přírodu. My chceme. My máme obrovský program na vodu. My chceme zasadit deset milionů listnáčů. Kůrovec nám žere lesy. My chceme znovu motýle!“ 

Předseda Pirátů Ivan Bartoš trávil poslední chvíle starého roku s manželkou a dcerou. „Lyduška má doskok jemnější než kočka. Amélie umí po sluchu najít v džungli cvrčka. A já běhám rychleji než slepice a skáču skoro jako myš tarbíkovitá. Ouje. Vše experimentálně ověřeno,“ napsal v poslední den roku 2019, Bartoš, který se s rodinou vypravil do zábavního vědeckého parku Techmanie v Plzni. Vyrazil tam s manželkou Lydií Frankovou, která se na jedné z kandidátek Pirátů objevila s profesí „kněžka chaosu“. Poté Bartoš připojil i svou vlastní novoroční zdravici.

Zato šéf STAN Vít Rakušan měl vítání nového roku poklidnější, jelikož jeho manželka je v očekávání. „Od té doby, co mám malé děti (a další kousek na cestě), oslavy nejsou až tak bujaré,“ napsal na silvestra a prozradil, že v polovině dubna 2020 by se měli radovat z třetího přírůstku do rodiny.

Rovněž i předsedkyně opoziční TOP 09 Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) se podělila o svou silvestrovskou aktivitu a sdílela fotku se svým manželem – slovenským ajťákem Tomášem Pekarem. „Mohlo by se zdát, že nejzásadnější událostí roku 2019 pro mě bylo zvolení předsedkyní TOP 09. Z politického hlediska je to určitě pro mě velká změna a závazek. Ale tím úplně nejdůležitějším pro mě i letos bylo, že po mém boku vždy stál ten nejbáječnější mužský, můj milovaný manžel Tomáš. Děkuji mu za to každý den v roce a vím, že to není samozřejmost,“ nešetřila chválou na svého muže. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…