Ohrožují nás povodně mnohem větší než ty dnešní, píše Hajek

02.06.2013 19:20

Čechy dnes sužují povodně. Bývalý vicekancléř exprezidenta Václava Klause na svém webu Protiproud vyjadřuje účast všem, kteří musí vodnímu živlu čelit. Současně ale varuje, že nám hrozí i další povodeň, a to mnohem horší než ta dnešní.

Ohrožují nás povodně mnohem větší než ty dnešní, píše Hajek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

„Mezi tato neštěstí a povodně, k nimž se většinová společnost chová zatím dosti netečně, patří řada témat, o nichž píšeme. Témat, která připravují povodeň takového rozsahu a následků, že proti nim je současná vážná situace v naší zemi jen matným odleskem,“ varuje Hájek.

Povodně, které nás možná smetou

Mezi tyto „společenské povodně“ Hájek řadí adopci dětí homosexuály, což považuje za nepřijatelný krok proti přírodě. Stejně děsivě hodnotí také svolnost společnosti k potratům. Jde prý o vražednou zbraň na nenarozené děti. Stejnou optikou nahlíží na eutanazii. Hájek také nevěřícně kroutí hlavou nad tím, že si Angelina Jolie nechala odstranit ňadra, aby se vyhnula rakovině, k níž má zřejmě genetické předpoklady. Ani to podle Hájka není krok správným směrem. Nakonec nenechává nit suchou ani na „kavárenských obhájcích lidských práv“, kteří v médiích zkritizovali premiéra Petra Nečase za to, že se při své návštěvě Ruska nevyjádřil tak úplně podle jejich gusta.

To všechno jsou podle Hájka masivní společenské povodně, které nás nakonec smetou, pokud si nedáme pozor a nebudeme proti nim zodpovědně bojovat.

Celý text si můžete přečíst ZDE

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…