Pražští taxikáři, těšte se. Do roka Vás prý zničí Jančura

29.04.2013 16:50

Společnost Student Agency Radima Jančury se chystá vstoupit na trh pražských taxislužeb a do roka v hlavním městě vybudovat největší společnost v oboru. Informoval o tom sám Jančura. Ten také slíbil tisíc nových vozů taxi.

Pražští taxikáři, těšte se. Do roka Vás prý zničí Jančura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Jančura, šéf Student agency

Jančura je od poloviny dubna jednatelem nově vzniklé společnosti Tick Tack Taxi, v níž má Student Agency 80procentní podíl. Zbylých 20 procent vlastní společnost Tick Tack provozující taxislužbu zaměřenou na movitější a firemní klientelu. "Oni vložili svoji značku a my do toho vkládáme kapitál, abychom byli schopni být do roka jedničkou v Praze," prohlásil Jančura.

Taxislužba je po autobusech a vlacích třetí segment veřejné dopravy, do kterého se Jančura se svou Student Agency pouští. Podle něj má pražská taxislužba velice špatné jméno, což má nová společnost pomoci změnit.

S Tick Tack Taxi a s ní spojenou mateřskou firmou Kurýr Taxi firma Student Agency dlouhodobě spolupracuje. Od předloňského září, kdy mezi Prahou a Ostravou začaly jezdit žluté vlaky RegioJet, nabízí rozvoz jejich cestujících po Praze přímo od Hlavního nádraží a od zastávek autobusů Student Agency.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…