Prezident Klaus zatoužil před Vánocemi po novém obleku

23.12.2010 9:43

Den poté, co se ujal dirigentské taktovky nad českou vládou a na svolané schůzce zachránil další existenci kabinetu Petra Nečase, se prezident Klaus vydal nakupovat do centra Prahy.

Prezident Klaus zatoužil před Vánocemi po novém obleku

Usměvavou hlavu státu zastihli ve středu odpoledne reportéři deníku Blesk poblíž Staroměstského náměstí v Praze. Zatímco ostatní v tomto čase horečně shánějí poslední vánoční dárky, kupují stromek a kapra, tak prezident Václav Klaus zamířil do centra Prahy, aby si v italském obchodě vybral něco na sebe.

O prezidentovi Klausovi se ví, že je v módě zběhlý, přestože se obléká vcelku konzervativně a sází především na solidnost. Při výběru v obchodu s pánskými obleky strávil téměř tři čtvrtě hodiny, ale s tím, co nakonec nakoupil, byl očividně spokojen. Z obchodu pomáhal hlavě státu s novými obleky bodyguard.

K dobré náladě určitě nepřispěl jen nákup a blížící se svátky

Z hlavy státu čišela spokojenost a pohoda, která určitě nesouvisela jen s pořízenými obleky a sváteční atmosférou blížících se Vánoc. Vždyť úterní schůzkou na Hradě, kam pozval zástupce koaličních stran, se podle ohlasů v médiích stal znovu významným hybatelem české politické scény a nejednou zaznělo i to, že se znovu ujal vedení strany, kterou počátkem devadesátých let založil.

K věci:

Tajná dohoda: Klaus si mazal Nečase a spol. na chleba 

Paroubek: Klaus je protektorem vlády, Nečas je zcela neschopný 

Nebýt Klause, Nečas by to neustál, soudí většina politologů 

Foto: Zbyněk Pecák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …