Prezident Zeman navštíví od 19. do 21. června Ústecký kraj

07.06.2018 13:45

Prezident Miloš Zeman navštíví předposlední týden v červnu Ústecký kraj. Zamířit chce na místa, kde získal v letošních prezidentských volbách největší podporu, řekl dnes novinářům hejtman Oldřich Bubeníček (KSČM). Na sever Čech se Zeman vrací po osmi měsících.

Prezident Zeman navštíví od 19. do 21. června Ústecký kraj
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Návštěva se uskuteční od 19. do 21. června. Zeman by měl být především na Lounsku, Mostecku a Teplicku. „Pan prezident chce navštívit hlavně místa, kde ve druhém kole prezidentských voleb dostal nejvíc hlasů,“ uvedl Bubeníček. Hlava státu by měla navštívit Lišany na Lounsku, kde dostal téměř 94 procent hlasů. Přijede také do Bečova na Mostecku, kde mu dalo hlas přes 81 procent lidí, připoměela ČTK.

Mimo to je v plánu také návštěva Podbořan na Lounsku, po necelých třech letech by měl prezident navštívit i elektrárnu v Ledvicích na Teplicku. Program zahrnuje i Bílinu, kde je Bubeníček starostou. „V Bílině jsme měli trochu problém, protože rekonstruujeme náměstí, ale našli jsme místo. Bude to u základní školy, u domu kultury,“ doplnil hejtman. Zakončení návštěvy je plánované na zámku Jezeří na Mostecku.

Zeman naposledy navštívil Ústecký kraj loni v říjnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…