Šílená zpráva o Vladimíru Putinovi. Šíří se internetem

22.08.2022 20:29

Sociální sítě v posledních dnech zaplavily příspěvky s hashtagem #Pedoputin. Objevují se u vybraných obrázků, na kterých ruský prezident Vladimir Putin líbá či objímá náhodné děti z davu. Podle některých spekulací totiž Putina sexuálně přitahují malé děti. S touto informací již v roce 2006 přišel bývalý důstojník ruské tajné služby a později zavražděný kritik Kremlu Alexandr Litviněnko.

Šílená zpráva o Vladimíru Putinovi. Šíří se internetem
Foto: Oficiální stránky ruského prezidenta
Popisek: Ruský prezident Vladimír Putin

Na Twitteru se před několika dny začaly šířit fotografie Putina, jak líbá a objímá náhodné děti z davu, doprovázené hashtagem #Pedoputin. Ruský prezident je podle některých drbů totiž celý svůj život skrytý pedofil.

Důkazy k takové úchylce chybějí, navíc cizí děti často objímají i jiní světoví státníci. O Putinově údajné pedofilii ale již v roce 2006 informoval později zavražděný bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko. Ten tehdy popsal, že právě Putinova sexuální orientace může za jeho tehdejší neúspěch v tajných službách.

„Když Putin dostudoval Andropovův institut, kde připravují důstojníky na službu v KGB, nevzali ho do rozvědky. Místo toho byl poslán na juniorní pozici v leningradském direktorátu KGB. Krátce před promocí se totiž Putinovi šéfové dozvěděli, že je pedofil,“ uvedl Litviněnko podle informací serveru iDNES.cz.

Když se poté Putin chystal na kariéru prezidenta, začal prý hledat a ničit jakékoliv kompromitující materiály. „Putin mimo jiné našel videozáznamy uložené na ředitelství vnitřní bezpečnosti FSB, které ho zachytily, jak má sex s nezletilými chlapci,“ uvedl tehdy Litviněnko.

Svoje prohlášení dokumentoval starou kauzou, kdy Putin neočekávaně políbil malého chlapce na břiše. „Světová veřejnost je v šoku. Nikdo nechápe, proč ruský prezident udělal tu podivnost a líbal cizímu chlapci břicho,“ napsal Litviněnko pod svůj text.

 

 

Záběry Putina, který dává pusu na břicho malému chlapci, tehdy obletěly svět a do televize, která záběry odvysílala, přišlo na jedenáct tisíc dotazů. Podle Putina šlo o spontánní gesto. „Zdál se mi velice samostatný a vážný. Chtěl jsem se s ním pomazlit jako s kotětem a vzešlo z toho toto gesto. Působil velmi mile,“ uvedl tehdy Putin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…