To se nám toho s novým rokem zase vyrojilo! Migranti v Německu zase řádí

04.01.2018 7:14

Od rozhodnutí německé kancléřky Angely Merkelové otevřít hranice migrantům uplynou letos na podzim již tři roky, ale dozvuky tohoto kroku pociťují zejména německé ženy dnes a denně. V těchto dnech mají soudy opět napilno při řešení migrantských znásilnění a obtěžování.

To se nám toho s novým rokem zase vyrojilo! Migranti v Německu zase řádí
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Čekající na oběd

V Siegenu byl včera vynesen trest ve výši dva a půl roku pro tureckého přistěhovalce, který byl usvědčen ze sexuálního útoku proti šestnáctileté sestře své manželky. Ačkoli obžaloba původně požadovala pro pachatele tři roky a devět měsíců, spokojila se nakonec s nižším trestem. Násilníkovi z Turecka se totiž nepodařilo prokázat, že do mladé dívky skutečně „pronikl“. K incidentu došlo loni v srpnu.

Anketa

Zvítězí Miloš Zeman už v 1. kole?

85%
hlasovalo: 19723 lidí

Turecký pachatel se jen jedenáct měsíců před svým sexuálním útokem proti své švagrové oženil doma v Turecku. V domě páru ve Wendenu proběhla rodinná oslava, po které s nimi strávila noc i šestnáctiletá dívka. Sexuálnímu obtěžování vilného švagra se bránila a podle svého svědectví jej i několikrát kopla a snažila se vzbudit sestru. Násilník nicméně svoji vinu popírá a tvrdí, že byl pod vlivem alkoholu a příliš si toho z oné noci nepamatuje.

Soud však došel k závěru, že alkoholu v jeho krvi nebylo takové množství, aby nemohl nést odpovědnost za své chování. Osmadvacetiletý muž nakonec výši trestu přijal. Jeho manželka se s ním rozhodla rozvést a je zřejmé, že bude muset opustit Německo. Zůstává však otázkou, jestli se úřadům podaří odsouzeného deportovat zpátky do jeho rodné země. Doposud se daří deportovat jen minimální množství těch, kteří spáchali trestný čin či nemají z jiného důvodu nárok na azyl.

Zatímco v Siegenu již padlo konečné rozhodnutí soudu, ve Speyeru soud v příštích měsících teprve proběhne. Obžalovaným bude třiadvacetiletý súdánský žadatel o azyl, který o silvestrovské noci znásilnil o čtyři roky starší německou ženu v zahradě starobylé katedrály, která je mimochodem největším románským „svatostánkem“ na světě a v jeho hrobkách jsou uloženy ostatky několika německých císařů. Pachatel byl zajištěn jen pár minut po svém útěku z místa činu. 

Před okresním soudem v Memmingenu zase v těchto dnech začíná přelíčení s dvacetiletým žadatelem o azyl z Afghánistánu, který čelí obvinění ze sexuálního obtěžování hned několika žen. Trestných činů se dopouštěl po několik měsíců, než jej loni koncem července dostihla spravedlnost. Ženy mladý násilník napadal hned v několika okolních městech a dopaden byl nakonec ve Wieslochu u Heidelbergu. Testy DNA jasně prokázaly jeho vinu a nyní nejspíš stráví několik let ve vězení.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…