Uražená Černochová vystrčila zadek na občana. Hádka o Ukrajinu

15.11.2022 9:38 | Ze sítí

Ukrajinská vlajka opět vlaje nad Chersonem. Z tohoto faktu se radují například správci účtů sociálních médií Armády ČR a také ministryně Jana Černochová. „Tohle je – a nejenom pro vojáky – nejlepší věc na světě. Vrátit se domů,“ prohlašovala. Objevilo se ale nařčení, že neumí střílet. A ministryně se rozhodla dokázat opak fotkou.

Uražená Černochová vystrčila zadek na občana. Hádka o Ukrajinu
Foto: Repro Twitter
Popisek: Ministryně obrany Jana Černochová na střelnici

Anketa

Kdo má větší „škraloup“ z dob minulého režimu?

6%
89%
hlasovalo: 30796 lidí
Nad Chersonem opět vlají ukrajinské vlajky poté, co se ruská armáda stáhla na levý břeh Dněpru. Návrat do města, které ruské síly zabraly už v březnu, byl mediálně vděčný, vítání vojáků obletělo sociální sítě. V pondělí do města zavítal i prezident Volodymyr Zelenskyj.

Video z Chersonu si vyvěsilo také ukrajinské ministerstvo obrany, se vzkazem, že „nikdy neopustí lidi, které má ve spárech monstrum“. Prý budou bojovat za každého. Obyvatelé Chersonu se podle videa nikdy nevzdali a jejich vláda je nikdy neopustila. „Jeden lid, jedna země, jeden boj,“ ukazuje video s obyvateli objímajícími se s vojáky dle kterého „Ukrajina zvítězí“.

K videu se vyjádřila také Armáda ČR, tedy její oficiální twitterový účet. „Nad Chersonem opět vlají modrožluté vlajky. Ani my, vojáci, se nemůžeme ubránit emocím. Pro toho, kdo slouží ve zbrani, je nejsilnějším momentem osvobození rodného města,“ uvádí. Rodné město čeští vojáci ovšem naposled osvobozovali v roce 1945.

A vyjádřila se také ministryně obrany Jana Černochová. „Tohle je – a nejenom pro vojáky – nejlepší věc na světě. Vrátit se domů,“ prohlásila a provolávala slávu ukrajinským hrdinům.

Ovšem z řad internetových komentátorů se ozval výsměch. „Zrovna vás, paní Černochová, vidím v první linii. Jak jdete příkladem lidem v České republice a bojujete za svobodu. Jak by to asi dopadlo? Aha, ministryně obrany a neumí vystřelit,“ osočoval Černochovou jistý Tomáš Kuchař.

„Nemám asi výmluvnější fotku ze střelnice, kterou bych Vám názorněji sdělila, co si o Vás myslím a kde Vás mám. A nefanděte si. Terč fakt nejste,“ vzkázala Černochová. „Jani, klobouk dolů. Když mě máte tam, kde si myslím, tak se mám doopravdy fajn!!!“ reagoval ještě Kuchař.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: kas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Obličej nebo zádel, u ní to vyjde nastejno, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseTiamati , 15.11.2022 12:06:24

|  6 |  0

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…